Mugur Mihăescu, atac furibund la adresa lui Iulian Bulai: Acest individ cu apucături naziste trebuie demis dintr-un partid progresist!

Mugur Mihăescu vine cu o replică acidă la adresa deputatului USR Iulian Bulai, Șeful Comisiei de Cultură din Parlament. Acesta le-a cerut liderilor USR-PLUS, Dan Barna și USR-PLUS să-l excludă din partid pe Iulian Bulai.

04 ian. 2021, 23:53
Mugur Mihăescu, atac furibund la adresa lui Iulian Bulai: Acest individ cu apucături naziste trebuie demis dintr-un partid progresist!

Mugur Mihăescu, atac furibund la adresa lui Iulian Bulai. Acesta face un apel la adresa lui Dacian Cioloș și lui Dan Barna și cere să îl demită pe acesta din funcție.

Mugur Mihăescu, atac furibund la adresa lui Iulian Bulai. Ce s-a întâmplat în scandalul Revelionul de la TVR

„Acest individ, eu nu îi mai pronunț numele de acum încolo, și-a permis ieri, într-o emisiune, să-mi spună mie că sunt conspiraționist, că a ajuns TVR-ul să facă emisiune cu persoane conspiraționiste.

Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna, să-l demită din partid pe acest individ, pentru că nu are ce căuta un individ cu apucături naziste într-un partid progresist. Dacă dumneavoastră domnilor președinți ai acestui partid îl apărați pe acest individ care spune că noi subminăm și că această bășcălie ieftină subminează și nu avem voi să râdem. Asta nu au mai făcut-o decât comuniștii în 1988 cu mine pe scenă.

Când eram la Festivalul Arte și creații studențești în Timișoara am băgat o ‘șopârlă’ despre Nicolae Ceaușescu, au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta”, a povestit Mugur Mihăescu.

Șeful Comisiei de Cultură din Parlament, Iulian Bulai a cerut o întâlnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR, care în opinia sa „își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pandemiei, pe bani publici”.

„Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspiraționiști și oameni care contesta orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea”, a mai spus Iulian Bulai duminică, la Antena 3.

Citește și: Dana Budeanu: TVR trebuie să ajungă la USR PLUS „doi şi-un sfert”. Năsui, Drulă și Voiculescu sunt niște fătălăi