Mugur Mihăescu, atac la adresa lui Raed Arafat: În ’89 ne-am câştigat dreptul, cu arma în mână

După ce Raed Arafat a atras atenţia asupra campaniilor realizate de persoanele cunoscute împotriva măsurilor de prevenţie impuse de autorităţi, actorul Mugur Mihăescu critică atitudinea pe şefului DSU. 

10 iul. 2020, 06:32
Mugur Mihăescu, atac la adresa lui Raed Arafat: În ’89 ne-am câştigat dreptul, cu arma în mână

Actorul Mugur Mihăescu îi aminteşte şefului DSU că în 1989, românii și-au câștigat dreptul de a se exprima liber, iar opiniile „periculoase” pe care le critică Arafat nu trebuie să fie condamnate.

Mai mult, Mugur Mihăescu îi cere dovezi secretarului de stat cu privire la decesele cauzate de Covid-19.

„Convingeți-ne că această cifră este cauzată într-adevăr de Covid și nu de comorbidități”, a spus actorul, potrivit spynews.

Reamintim că recent, Raed Arafat a atras atenţia asupra mesajelor împotriva măsurilor de prevenţie impuse de autorităţi, mesaje pe care diverse persoane publice le transmit. 

„Din păcate, în ultima perioadă am văzut o intensificare a campaniilor realizate de personaje cunoscute, chiar de vedete care vin și îi contrazic pe cei care recomandă aceste lucruri, care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat, în ideea că este libertatea fiecărei persoane să refuze.

Altul acuză că noi punem oamenii să poarte mască pentru că sunt interese financiare în spate. Și una dintre cele mai importante modalități de a convinge tinerii să nu poarte mască a fost asimilarea ei cu sclavia. Toate aceste lucruri au făcut să influențeze o parte dintre oameni, o parte din grupurile țintă”, a explicat Raed Arafat, la o emisiune TV.

Citeşte şi Raed Arafat explică de ce este nevoie de proiectul privind carantinarea. „E destinat oricărei ameninţări epidemiologice”