Mugur Mihăescu, clip-bombă după provocarea lui Florin Cîțu. „Vaccinul pentru mine conține sărăcie, oameni arși, cenzură” VIDEO

Mugur Mihăescu a acceptat provocarea lansată de premierul Florin Cîțu și a răspuns la întrebarea "Ce conține vaccinul pentru mine?".

28 mai 2021, 16:34
Mugur Mihăescu, clip-bombă după provocarea lui Florin Cîțu. „Vaccinul pentru mine conține sărăcie, oameni arși, cenzură” VIDEO

Mugur Mihăescu, clip-bombă după provocarea lui Florin Cîțu. Mugur Mihăiescu spune că pentru el vaccinul conține șomeri, sărăcie, oameni morți în spitale, cenzură, dar și măști neconforme. Premierul Florin Cîțu a lansat o campanie prin care le cere românilor să spună ce înseamnă pentru ei vaccinul și ce libertăți le-a adus.

Mugur Mihăescu, clip-bombă după provocarea lui Florin Cîțu

„Salut! Sunt Mugur Mihăescu şi răspund provocării premierului, lansată astăzi, „Ce conţine vaccinul pentru mine?”. Vaccinul pentru mine conţine 200.000 de locuri de muncă şterse cu buretele într-o seară, vaccinul pentru mine conţine un milion de oameni aruncaţi în sărăcie, vaccinul pentru mine conţine cenzura celor care au îndrăznit să critice celebrele ordonanţe de urgenţă, vaccinul pentru mine mine conţine oamenii arşi în spitale şi pentru care n-a răspuns nimeni, vaccinul pentru mine conţine reacţiile aberante şi ordonanţele aberante prin care puteai fi „săltat” de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuţi, vaccinul pentru mine conţine o generaţie întreagă de elevi care au fost puţin alienaâi în mediul online, într-o şcoală care numai şcoală nu este, vaccinul pentru mine conţine orice în afară de uitare, vaccinul pentru mine mai conţine încă 70% dintre oameni care n-au ieşit la vot pentru că nu au cu cine să voteze, pentru că de 30 de ani, indivizii care ne conduc sunt la fel de buni şi meritocraţi, vaccinul pentru mine conţine toate astea şi vă lansez şi vouă provocarea, cei 70% din mediul online, care nu aţi votat, să spuneţi ce conţine vaccinul pentru voi? A, şi mai conţine şi câteva sute de milioane de măşti neconforme care ne-au protejat! Pentru tine, ce conâine vaccinul? Te provoc! Şi acum, pentru cei care mă înjură, îi provoc să mă înjure!”, a spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu revine la TV. La ce post de televiziune îl vom vedea pe „Garcea”