Mugur Mihăescu revine la TV. La ce post de televiziune îl vom vedea pe „Garcea”

Mugur Mihăescu revine la TV după mai bine de patru ani de pauză. De data aceasta, nu va practica rolul de actor, ci va modera o emisiune la Metropola TV, televiziunea condusă de Florin Pandele, primarul din Voluntari.

15 apr. 2021, 14:25
Mugur Mihăescu revine la TV. La ce post de televiziune îl vom vedea pe „Garcea”
Mugur Mihăescu revine la TV

Mugur Mihăescu revine la TV. Noua producţie a lui „Garcea” se numeşte „Meriţi” şi va debuta din data 10 mai. Emisiunea este un late night show, în care invitaţii îşi vor spune povestea lor.

Citeşte şi: Mugur Mihăescu a găsit soluţia pentru a-şi ţine deschis barul: „Îi sfătuiesc pe toţi patronii să facă la fel”

Mugur Mihăescu revine la TV

Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou.

„Meriți” este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din Marea Masă Mută. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, spune Mugur Mihăescu, potrivit Paginademedia.ro.

Mugur Mihăescu: „Suntem un popor de melci”

Mugur Mihăescu a revenit cu criticile la adresa Guvernului Cîţu. Mugur Mihăescu e supărat că românii rămân fără locuri de muncă și că, în loc să lupte pentru drepturile lor, aleg să stea acasă.

Noi i-am ales. Suntem un popor de melci. Nici nu ieșim să ne batem pentru că ne-au interzis dreptul la muncă.

Dreptul a zeci, sute de mii de categorii sociale l-au interzis, invocând alt drept, dreptul la sănătate. Se fac controale, ia uite colo că se întâmplă, cârciuma cutare face chefuri, dar pe oamenii aia i-ai despăgubit că i-ai tocat cu dreptul la muncă?!

 Tu te-ai împrumutat de 100 de miliarde și nu ai găsit 500 de milioane să salvezi o industrie de un milion de oameni. Sunt un milion de oameni, din industriile pe orizontală, afectați de așa ceva. (…) De restul un milion cărora le-ai interzis dreptul la muncă și apoi îi arăți cu degetul (…)

 Mugur Mihăescu este în colaps! ”Meseria mea a fost umorul. Nu mai pot face comedie. Îmi vine să plâng! Aici am ajuns! Nici pe vremea lui Ceaușescu nu am simțit asta”
Pe mine m-ai închis că am două jaluzele și o copertină retractabilă de până că zici că este spațiu conform protocolului. Cu cine să vorbesc? I-am votat, cu ei trăim, ei oricum trăiesc indiferent de cât vorbim noi și melcii își merită conducătorul.

Dacă tu nu știi să dai jos cu acești indivizi care ți-au interzis dreptul la muncă, la educație, până și la sănătate că nu au fost în stare să facă niște reguli elementare.

Nu i-a văzut nimeni niciodată pe acești specialiști. Nimeni nu a zis somitatea asta, plus somitatea asta, plus somitatea asta, plus somitatea asta plus vreo două somități din țările lovite de paranoia asta și care nu au știut, uite cu ăștia ce au zis asta am făcut noi”, a spus actorul Mugur Mihăescu, la Sinteza zilei.


loading...
Partenerii noștri