Mugur Mihăescu, despre cum au fost păcăliţi românii cu facturile la curent. „Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi!”

Mugur Mihăescu a comentat situaţia cu care se confruntă tot mai mulţi români atunci când primesc facturile la energie electrică. Comediantul spune că oamenii sunt păcăliţi pentru că sumele plătite sunt calculate la consumul mediu lunar din 2021!

16 sept. 2022, 20:31
Mugur Mihăescu, despre cum au fost păcăliţi românii cu facturile la curent. „Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi!”
Mugur Mihăescu, despre cum au fost păcăliţi românii cu facturile la curent

Facturile sunt mari deoarece sunt plătite la consumul mediu lunar din 2021, un an de pandemie în care oamenii au muncit mai mult de acasă. Tomcai din acest motiv, așa cum arată datele oficiale, 730.000 de români au primit facturi duble pentru lunile de vară, sumele fiind absolut aberante! Practic, degeaba facem economie acum pentru a plăti mai puțin, pentru că plătim pentru ce am consumat în anul 2021.

Mugur Mihăescu: „Abia aştept toamna, să văd cum se şterge pe jos cu toată propaganda asta rezist şi globalistă”

Mugur Mihăescu a comentat situţia şi susţine că românii sunt victimele unui experiment pus la cale de mai marii Europei. „Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile. Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul. De ce vă mirați? Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi. Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta. Și dacă încarci o mașină electrică, plătești 1.000 de euro pe lună ca s-o încarci. Deci toate această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum 2 ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță. Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede, în schimb, lumea nu mai are încredere în hârtii. Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”, a spus Mugur Mihăescu la Antena 3.

Mugur Mihăescu ştie motivul din spatele valului de creşteri de taxe: „Statele au închis economiile în aşa zisa pandemie, iar acum fac ce ştiu mai bine, japcă”

Acesta a dezvăluit şi ce măsuri va lua pentru a face față facturior mari la energie: „Viața mi-a dat alte șanse. La ora actuală am 15 kilowați pe casă, deci nu depind decât de soarele de deasupra mea. La mine nu asta e o problemă. Problema mea este când ies din curte că zici că vrei să ai o țară frumoasă. Într-o țară frumoasă nu trebuie să fii doar tu fericit, pentru că dacă la tine în curte e frumos și afară miroase a substanțe și a alte chestiuni, este urât!”.