Mugur Mihăescu, despre pandemia de coronavirus: „Dacă eram la guvernare o singură măsură luam”

Mugur Mihăescu a vorbit despre măsurile pe care le-au luat autorităţile în pandemie. Actorul se declară apărătorul modelului suedez şi spune că dacă ar fi fost el în locul celor care se află la guvernare ar fi luat o singură măsură.

18 aug. 2020, 05:00
Mugur Mihăescu, despre pandemia de coronavirus: „Dacă eram la guvernare o singură măsură luam”

Mugur Mihăescu spune că dacă era la guvernare ar fi cumpărat patru mii de paturi la ATI. De asemenea, actorul se declară un apărător al modelului suedez şi afirmă că un vaccin împotriva coronavirusului nu va funcţiona. 

„În primul rând, dacă puneți cifrele anului trecut de mortalitate versus cifrele anului ăsta, mortalitatea este mai mică anul acesta la nivel global. Faptul că ni se prezintă doar niște cifre pe ecran… vorbesc de mortalitate în general…faptul că au îmbrățișat toți ideea pandemiei și s-au speriat liderii mondiali(…). Îmi pare foarte rău, nu aveau cum să dea înapoi și acum avem numai cifre pe ecrane, numai morți.(…)

Nu au cum să își recunoască prostia pentru că prostia a pornit de la ei. Ei au marșat la OMS și au declarat că e pandemie o epidemie. Este o epidemie, este un virus! O să scoată un vaccin anti-frică, pentru că vaccinul nu va funcționa. Oamenii ăștia au inoculat cu frică să păstreze puterea și să își justifice prostia făcută.

Am fost apărătorul modelului suedez de la început. Are 5.900 de morți într-o perioadă foarte scurtă, după care la ei nu mai moare lumea. La noi o să avem la fel numărul de morți raportat la populație, dar într-o perioadă lungă. Dacă eram la guvernare o singură măsură luăm! Primii bani pe care îi făceam luam 4000 de paturi ATI și spuneam lumii că avem ATI”, spus Mugur Mihăescu la Antena3. 

Reamintim că Grupul pentru comunicare strategică a anunţat luni 733 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore după efectuarea a 6.390 de teste. La ATI în acest moment sunt internaţi 497 de persoane, iar premierul Ludovic Orban a anunțat luni că va crește numărul de locuri ATI pentru bolnavii de COVID-19 în București.

Citeşte şi Mugur Mihăescu recunoaşte că a turnat la Securitate, dar spune că a fost obligat: „M-a bătut până m-am c…t pe mine” VIDEO