Mugur Mihăescu: „Mie mi-au zis ca sunt conspiraţionist. Eu vreau să mă vaccinez, unde mă duc?”

Cei doi membri ai grupului umoristic Vacanţa Mare, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, acuzaţi de ministrul Sănătăţii de negaţionism vis-a-vis de noul coronavirus, în urma programului de Revelion de la TVR, au intervenit în emisiunea lui Victor Ciutacu pentru a-şi face cunoscută poziţia.

14 ian. 2021, 22:01
Mugur Mihăescu: „Mie mi-au zis ca sunt conspiraţionist. Eu vreau să mă vaccinez, unde mă duc?”

Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu au explicat că momentele umoristice prezentate la trecerea dintre ani în programul TVR sunt un pamflet şi ar trebui tratate ca atare. Cei doi au comentat şi pe tema presupuselor restricţii care le vor fi impuse persoanelor care refuză vaccinarea, spunând că acestea ar constitui o discriminare.

„Eu am mai spus faptiul ca programul a fost doar un pretext. Parca ii vedeam pe useristi noaptea, ca un comando, gata sa puna mana pe TVR, dar domnul Bulai s-a impiedicat de luminite si au fost nevoiti sa se retraga. Nu a fost nicio sanctiune pentru ca este pamflet. Daca Dumnezeu vrea sa ma vaccinez, ma vaccinez, nu sunt impotriva.

CNCD nu are nimic de zis, daca vaccinarea nu e obligatorie, cum sa selectezi clientii in functie de vaccinare? Daca se intampla asta ma imbogatesc numai din procese. De unde stim ca in curand nu ne vor primi in avione in functie de rasa? Si apropos de mimica, daca eu zic ca domnul ministru are mimica de hot, ce face, se preda?

Noi trebuia sa demonstram ca Garcea e prost si nu stie cum se numeste „zadarnicirea combaterii bolilor”. De asta ar trebui acuzati si politistii care se plimbau pe strazi si dadeau amenzi, dupa care te lasau sa te duci mai departe, sa imprastii boala.” a declarat Radu Pietreanu.

Mugur Mihăescu: Noi lătrăm ca să ne bage şi pe noi în seamă Europa

„Ministerul Sanatatii nu se ocupa de campania de vaccinare? Prima ta declaratie ca ministru e ca nu-ti place mimica unuia? Mi se pare declaratie de Bulai Doamne! Eu vreau sa ma vaccinez, unde ma duc? Mie mi-a zis ca sunt conspirationist, unde ma duc? Chestia aia cu obligarea angajatului, pe care am auzit-o, e legala?

Nu ai cum sa deschizi nici carciumile, ca tot Horeca e de vina si pentru ca nu merge vaccinarea. Eu nu o sa cer nimanui sa se vaccineze, fiecare face cum vrea. Eu incerc sa-i conving ca poate asa scapam mai repede, dar atat.

Oricum noi latram ca sa ne bage si pe noi in seama Europa, desi nici nu ne cere Europa sa latram atat, dar sa ne vada si pe noi.”, a spus Mugur Mihăescu.

Citeşte şi: „Bogdan Stanoevici a făcut INFARCT!”. Răsturnare de situaţie în cazul morţii actorului. Scandal la înmormântare