Mugur Mihăescu vrea să îşi facă un cartel împotriva manipulării Covid-19. „Am strânge 4-5 milioane de oameni”

Mugur Mihăescu doreşte înfiinţarea unui spațiu online în care sa se adune mai mulţi zeci de lideri de opinie, uniți sub forma unui „cartel”, şi care să dezbată situația provocată de așa-zisele încercări de manipulare în problema COVID-19.

21 iul. 2020, 13:54
Mugur Mihăescu vrea să îşi facă un cartel împotriva manipulării Covid-19. „Am strânge 4-5 milioane de oameni”

Mugur Mihăescu doreşte ca acest canal independent să fie o replică pentru declarațiile „absurde” ale oficialilor. „Am strânge 4-5 milioane de oameni„, e convins „Garcea”, care vede proiectul său drept „un pas către o țară ca afară„. Cât despre alegerea de a se exprima mai mult în mediul online, Mugur Mihăescu susține că doar așa poate discuta liber despre problemele societății, începând cu măsurile anti-COVID și modul în care autoritățile aleg să le pună în practică.

Citeşte şi Zeci de români îi cer Avocatului Poporului să conteste la CCR Legea carantinării şi izolării

Mi-a venit o mare idee. Eu cred că știu cum să facem să ne ajutăm și guvernele care vor veni și guvernul actual, pentru că trebuie acționăm ca o țară „zdravănă”. Și ca să „șuntăm” televiziunile. Eu cred că ar trebui să facem ca o… s-o numesc așa, „cooperativă”, că e de pe vremea mea, când „turnam” eu la securitate…

O cooperativă în care noi, cei care avem audiență și suntem lideri de opinie pe mediul virtual să ne unim într-un mic cartel sau într-un fel de canal unic în care să transmitem la anumite ore mesajele către populație așa cum le pricepe lumea„, spune Mugur Mihăescu.