Mulţescu îl atacă pe Bonetti: Ne ia la mişto, e arogant, dar e o ruşine ce joacă

Tehnicianul Astrei Ploieşti, Gheorghe Mulţescu, l-a criticat pe antrenorul dinamovist Dario Bonetti, afirmând că la meciul direct din etapa a VII-a a Ligii I, Dinamo nu a făcut altceva decât să distrugă jocul, nu să construiască.

RomaniaTV.net
02 sept. 2012, 18:22
Mulţescu îl atacă pe Bonetti: Ne ia la mişto, e arogant, dar e o ruşine ce joacă

Cu ce ajută acest antrenor la dezvoltarea fotbalului românesc? În seara asta s-a pus doar problema scorului. Vine, ne ia la mişto, e arogant, spune după meci: «Una grande partita», nu îi este ruşine? Nici nu merită să-i pomenesc numele.

Echipa lui a avut doar preocupări de a distruge jocul, nu i-a interesat să contruiască. Are şi preparatori fizici şmecheri, nu au habar că atunci când e cald afară faci stretchingul la interior la umbră. Ei şi-au ţinut jucătorii în soare o grănmadă de timp, eu i-am trimis pe final la încălzire„, a declarat Mulţescu.

Tehnicianul dinamovist Dario Bonetti a afirmat că este normal ca atacanţii săi să nu aibă energie: „Linia defensivă a jucat bine, dar cu cinci partide în două săptămâni e normal ca atacanţii să nu aibă energie. Am vrut să măresc ritmul de joc la pauză, când i-am băgat pe Danciu şi Munteanu, dar nu mi-a ieşit. Nu am spus niciodată că mă bat la titlu”.

Dinamo a suferit prima înfrângere în Liga I, după ce a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Astra Ploieşti, singurul gol al meciului fiind marcat în ultimul minut al prelungirilor, 90+4, din penalti.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Tembo, din penalti, acordat după un fault al lui Dragoş Grigore asupra lui Fatai.