Mulţi beau asta în fiecare zi, fără să ştie că e o OTRAVĂ care distruge oasele

Sucurile acidulate sunt consumate la scară largă pe întreg mapamondul şi nici măcar nu ştim prea bine de ce. Cert este că ele reprezintă o adevărată otravă pentru organism. Iar cele mai afectate sunt oasele, în ciuda faptului că am crede că ficatul sau stomaul sunt primele atacate.

RomaniaTV.net
26 nov. 2016, 08:54
Mulţi beau asta în fiecare zi, fără să ştie că e o OTRAVĂ care distruge oasele

Iata ce se intampla in corpul tau cand bei sucuri acidulate, din cauza substanţelor pe care le conţin şi care se descompun în organism:

In primele 10 minute – O cana contine 10 linguri de zahar, ceea ce inseamna 100% din doza zilnica. Fosforul, responsabil cu aroma, intra in sistem.

Dupa 20 de minute – Creste nivelul de glucoza si creste nivelul de insulina. Ficatul transforma zaharul in grasime.

Dupa 40 de minute – Cafeina din suc este absorbita complet. Fluxul sanguin creste si ficatul elibereaza si mai mult zahar in sange. Creierul tau blocheaza receptorii hormonali pentru adenozina, ceea ce previne oboseala.

Dupa 45 de minute – Secretia de dopamina creste, inducand o stare asemanatoare cu heroina.

Dupa 50 de minute – Fosfatul de magneziu, acidul fosforic, zincul si calciul duc la o accelerare a digestiei. Se limiteaza excretia de calciu in urina.

Dupa 60 de minute – Toate mineralele care ar trebui sa ajunga in oase, inclusiv magneziul, calciul si zincul, sunt excretate in urina.

Dupa o ora – Te simti plin de energie si incepi sa ai schimbari de stare.

Consumul de bauturi acidulate duce la distrugerea oaselor pe termen lung.