MUNCĂ în STRĂINĂTATE. Salarii cuprinse între 600 şi 3.700 euro pentru cei cu studii medii

Un site economic a făcut o selecţie a celor mai bine plătite locuri de muncă oferite acum românilor în Europa şi Asia. Află ce caută şi cum ofertează românii angajatorii din Italia, Grecia, Franţa, Marea Britanie dar şi din Bahrain.

30 ian. 2014, 08:34
MUNCĂ în STRĂINĂTATE. Salarii cuprinse între 600 şi 3.700 euro pentru cei cu studii medii

Un restaurant de lux din Bahrain angajează 50 de români pe următoarele posturi: manager de restaurant, bucătar, asistent de bucătar, ospătar, barman, hostess, DJ, casier, scrie economica.net.
Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 600 de euro şi 2.100 de euro pe lună, funcţie de postul vizat, de calificări şi de experienţa dobândită în domeniu.

Angajatorul asigură gratuit candidaţilor selectaţi cazarea, masa, biletul de avion, transportul local, asigurarea medicală, viza şi uniforma de serviciu.
25 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile vacante.

Se caută personal hotelier în Grecia. Se oferă între 700 de euro şi 1.000 de euro pe lună. Angajatorii din Grecia recrutează bucătari, barmani, ospătari, recepţioneri români.

Candidaţii potriviţi pentru acest post au cunoştinţe bune de limba engleză, au experienţă în domeniu, sunt muncitori, serioşi.

Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi contract de muncă pe o perioadă cuprinsă între patru şi şapte luni, salarii cuprinse între 700 de euro şi 1.000 de euro net lunar, masa şi cazarea (gratuit).
23 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru locurile de muncă vacante în Grecia.

 

Mai multe joburi bine plătite în străinătate aici.