Muncitor mort după ce a căzut de pe o schelă în timp ce lucra la faţada unui hotel, în Neptun

Un bărbat de 41 de ani care lucra la renovarea faţadei unui hotel a căzut de pe schelă. Medicii nu l-au mai putut salva. Accidentul s-a produs în staţiunea Neptun.

RomaniaTV.net
15 mai 2019, 11:29
Muncitor mort după ce a căzut de pe o schelă în timp ce lucra la faţada unui hotel, în Neptun

Muncitorul se afla pe o schelă în dreptul celui de-al doilea etaj al hotelului şi era angajat al firmei care se ocupa de repararea faţadei clădirii în momentul în care a căzut. Accidentul a fost anunţat la 112 de către un coleg al bărbatului.

„Apelul la 112 a fost în jurul orei 11.30. La faţa locului a fost găsit un bărbat de 41 de ani, angajat al unei firme de construcţii, persoană care ar fi căzut de la înălţime, de la etajul doi al unui hotel din staţiunea Neptun, în timp ce executa lucrări la faţada hotelului, de pe o schelă. Decesul a fost constatat la ora 12.05”, a transmis IPJ Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, citat de Agepres, echipajul care s-a deplasat la faţa locului a găsit victima în stop cardio-respirator, decesul fiind declarat în urma efectuării protocolului de resuscitare.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi urmează să stabilească cum a murit muncitorul.