Muncitor mort după ce s-a intoxicat într-un canal din Galaţi. O altă persoană este în stare gravă

Un muncitor din judeţul Galaţi a murit după ce s-ar fi intoxicat într-un canal tehnic. Un alt coleg al acestuia a ajuns în stare gravă la spital.

02 aug. 2021, 13:39
Muncitor mort după ce s-a intoxicat într-un canal din Galaţi. O altă persoană este în stare gravă
Muncitor mort după ce s-a intoxicat într-un canal din Galaţi. O altă persoană este în stare gravă

Muncitor mort după ce s-a intoxicat într-un canal din Galaţi. Două persoane au fost găsite inconştiente într-un canal tehnic de pe o stradă din Tecuci. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru una dintre ele, fiind nevoiţi să declara decesul. Cea de-a doua victimă a fost resuscitată şi transportată de urgenţă la spital.

Muncitor mort după ce s-a intoxicat într-un canal din Galaţi

Citeşte şi Tragedie minieră, o alunecare de teren a distrus o exploatare ilegală de aur şi a îngropat de vii zeci de muncitori. Sunt cel puţin cinci morţi

Potrivit primelor informaţii, cei doi muncitori erau angajaţi la Apă Canal şi interveneau într-un canal tehnic. Un coleg al acestora a fost cel care i-a găsit pe cei doi şi a alertat autorităţile.

La faţa locului au sosit mai multe autospeciale, echipajul SMURD de la staţia de pompieri Tecuci, elicopterul SMURD şi un echipaj SAJ. De asemenea, a intervenit şi un echipaj Electrica pentru înlăturarea oricărui pericol.

Prima victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost scoasă din canal şi i s-au făcut manevre de resuscitare, fiind scoasă din stop cardio-respirator şi intubată. Ulterior, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Judeţean Galaţi, potrivit News.ro. 

Din păcate, în cazul celui de-al doilea muncitor, un bărbat în vârstă de 43 de ani, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, fiind declarat decesul.

Potrivit primelor informaţii cei doi muncitori s-ar fi intoxicat.

Citeşte şi Tragedie în județul Dolj! Muncitor prins sub pământul surpat în şanţul la care lucra