Muncitor rănit după ce a căzut de pe o schelă, de la 15 metri înălţime, la Bâlea Cascadă

Un bărbat care lucra la repararea burlanelor de la clădirea districtului de la Bâlea Cascadă al Secţiei Drumuri Naţionale Sibiu a fost rănit luni, având traumatism cranio-cerebral şi fracturi la braţe, după ce a căzut de pe o schelă, de la 15 metri înălţime.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 12:09
Muncitor rănit după ce a căzut de pe o schelă, de la 15 metri înălţime, la Bâlea Cascadă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Laurenţiu Anastasiu, a declarat, luni, că un bărbat de 41 de ani a căzut de la 15 metri înălţime, la Districtul Bâlea Cascadă al Secţiei Drumuri Naţionale Sibiu.

„Bărbatul a căzut de pe o schelă de la o înălţime de circa 15 metri. Este politraumatizat, cu un traumatism cranio-cerebral şi fracturi deschise la ambele antebraţe”, a declarat Laurenţiu Anastasiu.

Potrivit acestuia, bărbatul lucra la repararea burlanelor de la clădirea în care funcţionează districtul de la Bâlea Cascadă al Secţiei Drumuri Naţionale, nefiind angajat al CNADNR.

Echipajul SMURD care a ajuns la faţa locului îi acordă primul ajutorul bărbatului, care este conştient, urmând a-l transporta la Spitalul Judeţean Sibiu.