Muncitori prinşi sub un mal de pământ, la Drobeta Turnu Severin. Un bărbat a murit

Trei muncitori care executau o lucrare de canalizare la Drobeta Turnu Severin au fost prinşi sub pământ într-un şanţ adânc de trei metri ale cărui maluri nu erau asigurate şi s-au surpat. Unul dintre bărbaţi a fost îngropat complet şi a murit înainte ca salvatorii să poată ajunge la el. Ceilalţi doi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei în stare gravă.

RomaniaTV.net
16 mart. 2016, 08:17
Muncitori prinşi sub un mal de pământ, la Drobeta Turnu Severin. Un bărbat a murit

Miercuri dimineaţă în jurul orei 9:00 trei angajaţi ai unei firme care executa lucrări de exetindere a reţelei de apă şi canal în muncipiul Drobeta Turnu Severin pe strada Prelungirea Carpaţi au fost prinşi sub un mal de pământ.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Drobeta şi mai multe echipaje de pompieri. Doi dintre muncitori au fost scoşi în viaţă de salvatori, dar pentru al treilea bărbat nu s-a mai putut face nimic.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Mona Voicu, a declarat că un bărbat în vârstă de 46 ani şi unul de 27 au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul decedat avea 50 de anik.

Lucrători de poliție și reprezentanțiai Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat deja o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul. Beneficiarul lucrării este societatea Secom, iar lucrarea de extindere a reţelei de apă şi canal în Drobeta Turnu Severin se execută pe fonduri europene.