Munteanu, despre Adrian Cristea: Intră în categoria talentelor care mor speranţe

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, luni, că Adrian Cristea intră în categoria talentelor care mor speranţe, după ce mijlocaşul Universităţii Cluj a spus că gălăţenii au făcut de ruşine România în Liga Campionilor.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 20:41
Munteanu, despre Adrian Cristea: Intră în categoria talentelor care mor speranţe

„De obicei respect jucătorii, dar Cristea nu are ce să spună despre Oţelul, el este în altă sferă, nu a reprezentat nimic pentru România şi nici pentru identitatea clubului la care activează. El intră în categoria talentelor care mor speranţe. În partida cu noi nici măcar nu l-am văzut în joc, are altă atracţie decât fotbalul”, a afirmat Munteanu.

Adrian Cristea a declarat, duminică, la finalul meciului dintre cele două formaţii că Oţelul a făcut de ruşine România în Liga Campionilor: „Asta e campioana României? Să fim serioşi, s-a văzut în Europa, în Liga Campionilor, că sunt ciuca bătăilor şi ne fac de ruşine. Noi trebuia să câştigăm astăzi, a fost penalti clar acolo în careu, la Boştină (n.r. – la o fază din prima repriză), a fost evidentă intervenţia pentru că altfel Gabi nu arat din asemenea poziţie”.

Formaţia Universitatea Cluj a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu campioana Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care a înscris golul egalării în minutul 90+2. Golurile au fost marcate de Tony ’90+2 pentru gazde, respectiv Iorga ’15 (penalti) pentru Oţelul.

În actuala ediţie a Ligii Campionilor, Oţelul Galaţi a înregistrat cinci înfrângeri în tot atâtea meciuri disputate în grupa C.