MUNTENEGRU-ROMANIA 0-1. O victorie cât o înfrângere, tricolorii rămân în urna a 4-a valorică

MUNTENEGRU ROMANIA 0-1. Naţionala României a încheiat pe locul 2 în grupa 4 din Liga Naţiunilor, la două puncte în urma Serbiei, care a câştigat cu 4-1 în faţa Lituaniei şi va juca play-off-ul pentru calificarea la EURO 2020. Totodată, sârbii au promovat în următorul eşalon valoric.

20 nov. 2018, 16:41
MUNTENEGRU-ROMANIA 0-1. O victorie cât o înfrângere, tricolorii rămân în urna a 4-a valorică

MUNTENEGRU ROMANIA 0-1. În ciuda victoriei, România va face parte din urma a 4-a valorică la tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru EURO 2020. Un singur gol le-a lipsit tricolorilor, care dacă ar fi câştigat cu 2-0 ar fi făcut parte din urna a 3-a valorică. De asemenea, dacă Scoţia ar fi învins Israelul la două goluri diferenţă România ar fi urcat în urna a 3-a valorică, dar scorul final la Glasgow a fost doar 3-2.

În plus, şansele României de a prinde un loc la EURO 2020 din Liga Naţiunilor sunt infime, naţionala noastră fiind abia pe locul 3 în clasamentul locurilor 2.

1. Serbia 6 4 2 0 11:4 14
2. România 6 3 3 0 8:3 12
3. Muntenegru 6 2 1 3 7:6 7
4. Lituania  6 0 0 6 3:16 0

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 72 Tătăruşanu apără lovitura de la 11 metri! Jankovic a şutat, portarul nostru a respins cu faţa!

Min. 71 Arbitrul Felix Zwayer a inventat un penalty pentru gazde, pentru un presupus fault al lui Săpunaru, deşi mingea era departe de poarta gazdelor.

Min. 44 GOOOL România! Ţucudean a şutat din afara careului,  prin surprinde, iar portarul Petkovic a scăpat mingea în poartă. Muntenegru-România 0-1.

Min. 34 Contraatac aproape letal al tricolorilor, cu cinci jucători duşi în câteva secunde în preajma careului muntenegrean, dar şutul lui Keşeru a fost prins de Petkovic.

Min. 20 Avalanlşă de ocazii la poarta Muntenegrului! Şut-centrare al lui Chipciu, Petkovic scoate greu, de sub bară.

Min. 17 O nouă ocazie a tricolorilor, Ţucudean reia pe lângă poartă din colţul careului de 6 metri.

Min. 5 Şut bun al lui Anton, mingea trece puţin pe lângă poarta gazdelor.

Min. 3 Două ocazii pentru România, în startul de meci. prima a ratat-o Toşca, a doua Ţucudean, care a reluat pe lângă poartă, din pasa lui Nicuşor Stanciu.

Min. 1 A început meciul de la Podgorica.

MUNTENEGRU ROMANIA LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. Echipele de start la meciul MUNTENEGRU – ROMANIA

MUNTENEGRU: Petkovic – Marusic, Kopitovic, Simic, Vesovic – Kosovic, Ivanic – Jankovic, Mugosa, Jovovic – Beciraj. Selecţioner: Tumbakovic.

ROMANIA: Tătăruşanu – Cr. Manea, Săpunaru, Moţi, Toşca – Anton, Stanciu – Chipciu, Keşeru, Maxim – Ţucudean. Selecţioner: Contra.

MUNTENEGRU ROMANIA LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. La Podgorica este o vreme infernală. Oficialii UEFA au luat în calcul chiar amânarea partidei, din cauza codului roșu de ploi și vând anunțat în capitala Muntenegrului. Până la urmă s-a luat decizia ca meciul MUNTENEGRU – ROMANIA să se joace!

MUNTENEGRU ROMANIA LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. Serbia și-a asigurat în mare măsură primul loc și calificarea în faza următoare a Ligii Națiunilor. Vecinii din Vest au acumulat 11 puncte, cu 4 mai multe decât Muntenegru. ROMANIA are 9 puncte. „Tricolorii” au nevoie de un pas greșit al Serbiei în ultima etapă, dublat de victorie în MUNTENEGRU, pentru a câştiga grupa şi a merge în play-off-ul Ligii 3. MUNTENEGRU ROMANIA, meci contând pentru ultima etapă din Liga C, Grupa 4, din LIGA NATIUNILOR, se joacă, marţi, la Podgorica, de la ora 21:45, LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV.

Clasament Liga C, Grupa 4

– ultima etapă (20 noiembrie): Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ambele de la ora 21:45)

MUNTENEGRU ROMANIA LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. „Muntenegru este o echipă organizată. Joacă pe contraatac şi noi trebuie să analizăm defectele echipei, să le identificăm. Vom avea situaţii în care vom fi nevoiţi să atacăm, pentru că e o naţională căreia îi place să se apere. Va fi un meci pe contre, dar noi sperăm să fim la fel de inspiraţi ca în meciul cu Lituania. Nu ne gândim la meciul Serbiei, dacă noi câştigăm e bine. Dacă va fi şi un rezultat bun acolo, care să ne avantajeze, cu atât mai bine, dar mai întâi să ne câştigăm noi meciul”, a spus Cosmin Contra înainte de MUNTENEGRU – ROMANIA, meci contând pentru ultima etapă din Liga C, Grupa 4, din LIGA NATIUNILOR, programat, marţi, la Podgorica, de la ora 21:45, LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV.

MUNTENEGRU ROMANIA LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. „Vrem să facem un joc bun, să luptăm, asta este sarcina noastră principală. Ne vom opune României și ne vom răzbuna pentru ceea ce am ratat cu Serbia. Am ajuns la situația în care meciul este decisiv, dar asta este normal în sport. Vom încerca să păstrăm concentrarea pe care nu am avut-o într-o anumită parte a meciului de la Belgrad”, a spus Ljubisa Tumbakovic, antrenorul ex-iugoslavilor, despre meciul MUNTENEGRU – ROMANIA.

MUNTENEGRU ROMANIA LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. EChipele probabile la meciul MUNTENEGRU – ROMANIA

MUNTENEGRU: Petkovic – Marusic, Simic, Kopitovic, Vesovic – Ivanic, Kosovic – Jankovic, Beciraj, Jovarovic – Mugosa. Selecţioner: Tumbakovic.

ROMANIA:Tătărușanu – Cr. Manea, Moți, Săpunaru, Bancu – Stanciu, Anton, Maxim – Chipciu, Țucudean, Al. Mitriță. Selecţioner: Contra.

MUNTENEGRU ROMANIA LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. MUNTENEGRU ROMANIA, meci contând pentru ultima etapă din Liga C, Grupa 4, din LIGA NATIUNILOR, se joacă, marţi, la Podgorica, de la ora 21:45, LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. ROMANIA şi MUNTENEGRU se luptă pentru locul 2 în grupă, în condiţile în care „tricolorii” mai pot termina pe locul 1 dacă înving şi dacă Serbia nu trece, acasă, de Lituania. PRO TV transmite, marţi, de la ora 21:45, MUNTENEGRU ROMANIA LIVE TV STREAM VIDEO ONLINE.