Mușcătura de căpușa care a condamnat o tânără de 37 de ani la o viață de chinuri groaznice. Coșmarul de nedescris pe care îl trăiește de 9 ani

O tânără de 37 de ani trăiește de 9 ani de zile în chinuri groaznice, după ce a fost mușcată de o căpușă și a contractat boala Lyme. Femeia a rămas cu mușchii gâtului paralizați și dureri articulare cumplite.

21 iul. 2021, 22:32
Mușcătura de căpușa care a condamnat o tânără de 37 de ani la o viață de chinuri groaznice. Coșmarul de nedescris pe care îl trăiește de 9 ani

O tânără de 37 de ani, pe nume Alina, a fost condamnată la o viață de chinuri cumplite, după ce o căpușă a mușcat-o în urmă cu 9 ani, iar femeia a dezvoltat temuta boală Lyme. De nouă ani de zile, tânăra trăiește un coșmar cumplit, deoarece boala i-a paralizat mușchii gâtului în proporție de 70%, iar senzația de strangulare abia îi permite să respire. Din păcate nici măcar morfina nu mai poate alina durerile groaznice prin care Alina trece în fiecare zi și care au transformat-o într-o invalidă, deoarece boala i-a deteriorat articulațiile, mușchii și nervii.

Alina are limba pe jumătate paralizată, fapt ce i-a îngreunat capacitatea de a vorbi și de a înghiți, iar tinerei îi este teamă că în curând își va pierde cu totul aceste funcții esențiale. Boala i-a deteriorat sistemul nervos, ceea ce îi declanșează tinerei senzații de arsuri în cap și dureri ca de cuțit în spate, până la ceafă.

“Zilnic, Alina are dureri cumplite pe care nici morfina cu care stă zi şi noapte nu le mai poate atenua. Muşchii gâtului sunt paralizaţi în proporţie de 70%, încât se simte strangulată. Limba este pe jumătate paralizată. Alinei îi este teamă că în curând îşi va pierde cu totul capacitatea de a înghiţi şi de a vorbi, pe care acum le face cu mare greutate. Din cauza deteriorii sistemului nervos, Alina simte arsuri în cap şi dureri ca de cuţit în spate, până la ceafă.

Umflare, ameţeală, pierderi de memorie, oboseală cronică, sensibilitate la lumină – sunt alte simptome ale acestei crunte boli. După ce reuşeşte să adoarmă cu somnifere, îi paralizează mâna dreaptă şi picioarele”, precizează Asociaţia “Salvează o inimă”

O tânără mușcată de căpușă. „Este lăsată singură de familie şi lipsită de sprijin”

Disperată să-și amelioreze starea de sănătatea, Alina și-a învestit toate resursele finaciare în tratamente, astfel că la momentul de față a rămas fără niciun ban și fără sprijin. Din cauza bolii Alina nu mai poate munci, întrucât capacitățile motorii și neuronale sunt sever afectate. Alina este la momentul de față abandonată de familie și își duce traiul, la doar 37 de ani, în casa dărăpănată a bunicilor, fără niciun fel de ajutor din partea nimănui.

“Şi-a vândut tot ce a avut – afacere, apartament, maşină – pentru a acoperi costurile nenumăratelor investigaţii şi tratamente pe care le-a încercat pe parcursul a 9 ani de chin. Pe lângă spitalele din ţară, a fost şi în clinici private din Italia, Turcia şi Germania, dar fără folos. Acum, Alina locuieşte singură într-o casă deteriorată, rămasă de la bunici. Din cauza lipsurilor financiare, nu reuşeşte să menţină o dietă alimentară corespunzătoare. Durerii fizice i se adaugă suferinţa că este lăsată singură de familie şi că este lipsită de sprijin”, mai precizează Asociaţia “Salvează o inimă”, conform doctorulzilei.ro.

 

 

 


loading...
Partenerii noștri