Mutare SURPRIZĂ la Steaua. Cine îi ia locul lui Mihai Stoica

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a scris, marţi, pe contul său de Facebook, că decizia Curţii de Apel de a-l condamna la închisoare cu executare pe managerul clubului, Mihai Stoica, în Dosarul Transferurilor, este o grea lovitură şi îi îndemană pe suporteri să fie aproape de echipă.  

06 mart. 2014, 13:58
Mutare SURPRIZĂ la Steaua. Cine îi ia locul lui Mihai Stoica

Laurenţiu Reghecampf ar putea deveni manager la Steaua. Toni Petrea urmează să avanseze ca principal, dar Eugen Pârvulescu, Narcis Răducan și Daniel Stanciu sunt alte variante pentru a-l înlocui pe MM Stoica, scrie oracoluldelabalcesti.ro.

„Astăzi, cu lacrimi în ochi, i-am promis ceva fratelui meu mai mare, MM …. Acelaşi lucru am să-l spun acum tuturor celor care iubesc şi suferă alături de noi … În vară, când fratele nostru Gigi Becali a fost arestat, am vrut cu toţii să Reuşim şi să-i facem numai bucurii prin jocul şi victoriile nostre, am reuşit! Acum, însă, în afară de Ambiţie a apărut şi Ura, iar eu vă promit ca împreună vom reuşi. Am nevoie de voi, de fanii echipei Steaua. Vreau să câştigăm Campionatul şi Cupa, dar mai vreau la fiecare meci pe care-l jucăm să fim o Echipă, vreau sa fim o Familie, aşa cum nu a mai existat vreodată la Steaua! Am nevoie de voi! Reghecampf nu pleacă. Vă rog! Route 25&22. Este dureros, pentru mine este o lovitură foarte grea”, a scris Reghecampf pe contul său de Facebook.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Stoica a fost condamnat la trei ani şi şase luni pentru două infracţiuni de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi doi ani interzicerea drepturilor constând în calitatea de reprezentant al unui club de fotbal. Curtea de Apel i-a aplicat inculpatului Mihai Stoica pedeapsa cea mai grea, de trei ani şi şase luni de închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor constând în calitatea de reprezentant al unui club de fotbal pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei închisorii. Decizia de marţi a Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.