Mutassim Gaddafi, sfidător înainte de moarte VIDEO

Mutassim Gaddafi a fost înregistrat de către rebeli înainte de a muri. Fiul fostului lider libian s-a arătat dispreţuitor faţă de cei care care l-au capturat.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 06:10
Mutassim Gaddafi, sfidător înainte de moarte VIDEO

Mutassim, fiul fostului lider libian Muammar Kadhafi, apare într-o nouă înregistrare video, difuzată recent, rănit dar păstrându-şi calmul şi tratându-i cu dispreţ şi sfidare pe rebelii care îl iau în derâdere, cu câteva ore înainte de a fi ucis, relatează ABC News.

„S-a terminat pentru tine. Cum a căzut puternicul”, afirmă un bărbat în arabă. „Lumea se va uita la tine rănit …”, adaugă el.

Mutassim îi răspunde acestuia, afirmând: „Rănile mele sunt semne de onoare”.

După ce rebelii îi cer lui Mutassim să vorbească la cameră, acesta se uită la unul dintre ei şi îi spune: „Cât de mic eşti?”, apoi îl întreabă care îi este numele. „Eşti aşa de mărunt”, afirmă Mutassim după ce bărbatul îi răspunde.

„Stai să vezi, câine, stai să vezi”, adaugă bărbatul.

Noua înregisrare a fost realizată cu aproximaţie în acelaşi timp cu o serie de înregistrări care au apărut vineri şi în care Mutassim, îmbrăcat în aceleaşi haine, fumează calm o ţigară şi bea apă.

O înregistrare video separată îl prezintă pe acesta mort, cu o rană distinctivă la baza gâtului, care nu era vizibilă în înregistrările anterioare.


loading...