Mutu a pierdut avionul de Italia pentru că a băut până dimineaţa

Adrian Mutu a comis-o iar. Briliantul a băut până dimineaţă după amicalul România-Uruguay şi nu s-a întors la timp la antrenamentele Cesenei. Nu este sigurul tricolor care s-a cinstit după meci. Torje şi Goian s-au distrat şi ei într-un club de fiţe din Capitală.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 10:09
Mutu a pierdut avionul de Italia pentru că a băut până dimineaţa

Mutu a ratat meciul cu Fiorentina dintr-un motiv incredibil. A băut până dimineaţă şi a pierdut avionul cu care trebuia să se întoarcă la Cesena. Potrivit Gazetei Sporturilor, Briliantul s-a distrat cu nişte prieteni într-un restaurant din Capitală.

Astfel, se explică de ce Mutu nu a fost inclus în lot pentru meciul cu fosta sa echipă. Antrenorul Cesenei, Mario Berreta a încercat să nu-l arunce pe Mutu în gura presei şi a declarat că atacantul nu a fst convocat pentru partioda cu Fiorentina pentru că nu trece printr-o formă foarte bună.

Mutu nu este singurul jucător al naţionalei care a stropit cu băutură remiza cu Uruguay. Torje şi Goian au sărbătorit şi ei după partidă. Dacă fundaşul s-a mulţumit cu câteva pahare de şampanie, Torje a vrut să-şi condimenteze seara. Potrivit Cancan, Torje i-a făcut un marcaj strict unei domnişoare blonde.