Mutu a spart graniţele în Serie A. A depăşit cota 100

Atacantul român al Cesenei a marcat două goluri în meciul de campionat cu Novara şi a obţinut penalty-ul din care echipa sa a marcat al treilea gol.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 07:03
Mutu a spart graniţele în Serie A. A depăşit cota 100

Mutu are din nou Italia la picioare. Briliantul a făcut show la meciul cu Novara. A dat două goluri, a dat o pasă decisivă şi a mai scos un penalty. Cu cele două reuşite, Mutu a depăşit cota de 100 de goluri marcate în Serie A. După evoluţia de vis a fenomenului, Cesena a câştigat cu scorul de 3-1.

Briliantul a deschis scorul în minutul 19 cu o execuţie din faţa porţii. Mutu şi-a continuat recitalul şi a dus scorul al 2-0 după ce a transformat un penalty, în minutul 37. Il Fenomeno a încheiat cu o pasă decisivă o primă repriză de vis.

Mutu a început incredibil şi partea a doua. În minutul 61, atacantul român a driblat tot ce a găsit în cale însă a fost oprit cu un faul din drumul către gol. Din păcate, la intervenţia fundaşului Mutu a fost accidentat şi nu a mai putut executa lovitura de la 11 metri. Aceasta a fost ratată de Candreva. Adrian s-a resimţit după contactul dur şi a fost schimbat în minutul 65.

Cu dubla din mciul cu Novara, Mutu a ajuns la cota de 101 goluri marcate în Italia.