Mutu contează încă în Italia. Vezi ce gol a marcat şi ce trofeu poate primi VIDEO

Adrian Mutu a adus victoria pentru Cesena, sâmbătă, în Serie A. El este nominalizat pentru un trofeu acordat anual de un post de radio din Italia.

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 18:16
Mutu contează încă în Italia. Vezi ce gol a marcat şi ce trofeu poate primi VIDEO

Atacantul Adrian Mutu a marcat golul victoriei pentru Cesena în deplasarea de la Palermo. El a înscris în minutul 63 şi a mai dat o gură de oxigen echipei sale, care ocupă locul 18 din 20 în Serie A. Aceasta a fost a patra reuşită pentru Mutu în 15 etape disputate în campioantul Italiei.

Internaţionalul român este nominalizat şi pentru un trofeu acordat anual în campionatul Italiei. Este însă unul puţin râvnit, deoarece este un premiu ironic, acordat celui considerat cel mai slab jucător al anului: Bidonul de Aur.

Adrian Mutu este nominalizat alături de alţi doi foşti coechipieri de la Fiorentina, Toni şi Felipe Melo. pentru „titlul” acordat de Catersport, o producţie sportivă a Radio2, mai sunt în cursă Santiago Silva, Amauri, Forlan, Ze Eduardo, Milito, Zarate şi Krasici.

Adrian Mutu a fost nominalizat şi în 2010 la Bidonul de Aur, dar a terminat „cursa” ultimul, al zecelea, „trofeul” fiind adjudecat pentru a treia oară de brazilianul Adriano. În 2010, Mutu a jucat foarte puţin, fiind suspendat în intervalul ianuarie – octombrie pentru că a fost depistat pozitiv cu sibutramină.