Mutu desfiinţat de un cunoscut antrenor: Dacă îmi comenta mie, a doua zi zbura!

Vasile Miriuţă, unul dintre cei patru antrenorii care au fost schimbaţi în acest sezon la ASA Tg Mureş, a vorbit într-o intervenţia la Digi Sport Matinal, despre condiţiile ciudate asigurate tehnicienilor de conducerea clubului.

24 feb. 2016, 11:42
Mutu desfiinţat de un cunoscut antrenor: Dacă îmi comenta mie, a doua zi zbura!

Dan Petrescu, Vasile Miriuţă, Cristiano Bergodi şi Petre Grigoraş au fost antrenorii lui ASA Târgu Mureş în acest sezon, ultimul dintre ei fiind demis în urmă cu câteva zile, la presiunea „greilor” din echipă, Adrian Mutu şi Eduard Stăncioiu. În prezent antrenor în Germania, la Energie Cottbus, Miriuţă a comentat situaţia de la Târgu Mureş.

Citeşte şi Petre Grigoraş, dat afară de la ASA. Conflictul cu Adrian Mutu i-a fost FATAL

Când conducerea nu-ţi asigură spatele cel puţin câteva luni, nu poţi avea rezultate. Celui care face şi desface la ASA, nu vreau să-i spun numele (n.r. – Claudiu Maior) îi transmit doar atât: te vede Dumnezeu! Eu am avut cu Gabi Mureşan acel conflict la meciul cu St. Etienne, dar a doua zi am lămurit-o între patru ochi. Însă atunci când conducerea vine în faţa jucătorilor şi arată că nu e de partea ta, nu poţi avea rezultate. În cinci-şase luni s-au schimbat trei antrenori. Miriuţă, Bergodi, Grigoraş, chiar niciunul nu este bun?„, a declarat Miriuţă, la Digi Sport.

Citeşte şi Adrian Mutu, mesaj IRONIC pentru Petre Grigoraş

Când le dai nas jucătorilor, ţie îţi ia din personalitate. Dacă mie îmi comenta un jucător pe bancă, a doua zi zbura. Nu spun de Mutu, neapărat, ci la modul general„, a adăugat Vasile Miriuţă.