Mutu în picaj. A fost huiduit de fani şi schimbat la pauză

Atacantul nu a profitat de şansa oferită de antrenorul Mario Beretta şi a făcut figuraţie pe teren în prima repriză a meciului cu Catania.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 21:25
Mutu în picaj. A fost huiduit de fani şi schimbat la pauză

Adrian Mutu nu reuşeşte să iasă din conul de umbră în care a intrat la Cesena şi, mai mult, şi-a atras şi antipatia fanilor. Iertat de antrenorul Mario Beretta, după escapada bahică de după amicalul României cu Uruguayul, Briliantul a rezultat doar o repriză în partida contra Cataniei.

Nu i-a ieşit nimic în cele 45 de minute petrecute pe teren. Mai mult, din tribune, fanii Cesenei au taxat evoluţia Briliantului cu fluierături, iar antrenorul Beretta l-a schimbat la pauză. Catania a fost mai aproape de gol prin ocaziile lui Lodi şi Bergessio.

Cesena a jucat mai bine de o oră în inferioritate numerică după eliminarea lui Pudil. Egalitatea numerică s-a restabilit în ultimele minute ale partidei, când Almiron a văzut cartonaşul roşu. Meciul Cesena – Catania s-a terminat 0-0, iar echipa lui Mutu a rămas în coada clasamentului şi are şanse infime de a se menţine în Serie A.