Mutu nu mai are răbdare. Atacantul abia aşteaptă să revină, după un an, la naţională

Atacantul echipei AC Ajaccio, Adrian Mutu, a anunţat, joi, pe contul său de Twitter, că abia aşteaptă să ajungă la echipa naţională pentru partidele cu Turcia şi Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale, el făcând parte din lotul lărgit anunţat de selecţionerul Victor Piţurcă.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 15:04
Mutu nu mai are răbdare. Atacantul abia aşteaptă să revină, după un an, la naţională

Abia aştept să ajung la echipa Naţională!!!! Hai România!„, a scris Mutu, la care a ataşat o poză din partida cu Belarus, disputată în preliminariile Euro-2012.

Selecţionerul Victor Piţurcă va anunţa lista cu jucătorii convocaţi din străinătate în cursul zilei de vineri.

În vârstă de 33 de ani, Adrian Mutu nu a mai evoluat pentru echipa naţională din 7 octombrie 2011, când a şi înscris cele două goluri ale României în partida cu Belarus. Mutu se află la un singur gol de egalarea recordului de reuşite deţinut de Gheorghe Hagi (35).

Partida Turcia-România va avea loc, la 12 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, iar meciul România – Olanda va avea loc, în 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Ambele întâlniri contează pentru Grupa D, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.