BOMBĂ! Cum poate reveni Adrian Mutu la NAŢIONALĂ

Alexandru Piţurcă a comentat scandalul dintre tatăl său şi Adrian Mutu, fiind de părrere că evoluţia "Briliantului" de la Petrolul a fost constant bună. Piţurcă jr. ştie în ce condiţii mai poate reveni Mutu la echipa naţională.

19 aug. 2014, 08:41
BOMBĂ! Cum poate reveni Adrian Mutu la NAŢIONALĂ

„Tata nu o să facă niciodată convocări în detrimentul naţionalei şi, implicit, al postului său. Sunt sigur că îi va selecţiona pe jucătorii cei mai în formă la acel moment. Dacă merită, Mutu va fi convocat, pentru că îl cunosc bine pe tata. Mie, unul, mi-au plăcut prestaţiile lui Adi Mutu din ultima perioadă, joacă şi marchează din nou ca în vremurile lui bune”, a declarat Alexandru Piţurcă pentru Ring.

„Eu cred că, dacă a greşit, Mutu ar fi frumos să-şi ceară scuze şi să se închidă scandalul, pentru că ar fi benefic pentru ambele părţi. Să se ducă să-i zică: «Nea Piţi, hai să încheiem cu scandalul ăsta şi hai să ne vedem de treabă. Dacă merit, selecţionează-mă şi pe mine!». Tata i-a fost alături de fiecare dată până la conflictul ăsta. După scandalul «Cocaina» de la Chelsea, l-a convocat la naţională deşi nu avea echipă şi nici nu mai jucase de câteva luni. L-a convocat pentru că avea valoare şi aşa se va întâmpla şi de data asta dacă va merita”, crede fiul selecţionerului.

„Tata nu este un om răzbunător, dar nu cred că e normal ca un fotbalist să vorbească despre un antrenor aşa cum a făcut-o Mutu”, a încheiat Alexandru Piţurcă.