Mutu se ia de Piţurcă: Nu a fost profesionist în declaraţii. Vezi ce l-a deranjat pe „Briliant”

Adrian Mutu se apără după ce selecţionerul Victor Piţurcă a spus despre el că a fost un jucător mare, dar care în prezent nu se mai poate ridica la un nivel fizic foarte bun. "Briliantul", care a avut un conflict cu Piţurcă înaintea "dublei" cu Ungaria şi Olanda, fiind la un pas de a nu mai fi oprit în lot, spune că selecţionerului îi lipseşte profesionalismul.

RomaniaTV.net
03 apr. 2013, 18:40
Mutu se ia de Piţurcă: Nu a fost profesionist în declaraţii. Vezi ce l-a deranjat pe „Briliant”

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, că selecţionerul Victor Piţurcă a dat dovadă de lipsă de profesionalism vorbind despre el în conferinţa de presă în care a explicat situaţia de la echipa naţională, informează Mediafax.

„Nu pot să spun că m-a umilit. Dar domnul Piţurcă a spus că n-am fost profesionist când am făcut acele declaraţii că nu mi-a spus de ce nu m-a băgat în teren cu Olanda, dar eu spun că am fost foarte profesionist. Cred că dânsul nu a fost profesionist la conferinţa de presă vorbind doar de un anumit jucător şi nu de echipă, vorbind de mine. Şi spunând că nu mai am reflexe şi aşa mai departe. Asta nu e profesionist să spui. Pe mine m-a deranjat şi nu cred că sunt declaraţii profesioniste”, a spus Mutu, la Digi Sport.

Jucătorul formaţiei Ajaccio a dezminţit afirmaţiile lui Victor Piţurcă potrivit cărora a plâns în cantonamentul echipei naţionale înainte de partidele cu Ungaria şi Olanda. „I-am cerut scuze lui Piţurcă pentru că am întârziat două ore, pentru că eu trebuia să ajung în cantonament în noaptea de sâmbătă la ora 12.00 şi am întârziat. Dar de aici până să plâng e un drum lung. Nu mi-e ruşine să plâng, dar nu era cazul. Nu am plâns, cum să plâng, nu sunt un copil de trei ani să încep să plâng când cineva îmi ia jucăria. Chiar sâmbătă dimineaţă, atunci când domnul Piţurcă mi-a zis să fac ce vreau, iar Mircea Sandu mi-a zis să rămân în cantonament, un mare merit l-a avut Neagoe că n-am plecat”, a adăugat Adrian Mutu.

CITEŞTE ŞI: Scandal uriaş la naţională. Mutu şi Piţurcă, la un pas de bătaie VIDEO

Selecţionerul Victor Piţurcă declarase, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Adrian Mutu i-a cerut scuze pentru a rămâne în lot pentru partidele cu Ungaria şi Olanda şi chiar a plâns în cantonamentul echipei naţionale în timpul unei discuţii cu secundul Eugen Neagoe.

Echipa naţională a României a remizat la Budapesta, cu Ungaria, scor 2-2 şi a fost învinsă, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0, de reprezentativa Olandei, în două partide din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.