N-ai cum așa ceva! Românii își feliază pepenele la LIDL la aparatul pentru tăiat pâine! Video viral cu imaginile supertari

Românii demonstrează încă o dată că nu le stă nimic în cale și că se descurcă în orice situație. O familie a mers la Lidl și a găsit imediat o metodă ca să-și felieze pepenele.

11 aug. 2022, 10:46
N-ai cum așa ceva! Românii își feliază pepenele la LIDL la aparatul pentru tăiat pâine! Video viral cu imaginile supertari

În Lidl găsești cam orice. Produse alimentare, produse cosmetice, obiecte de mobilier, articole vestimentare, încălțăminte, produse pentru curățenie, pentru grădină sau casă. Tocmai de aceea mulți român aleg să meargă în magazinele Lidl să-și facă cumpărăturile de zi cu zi. E printre cele mai vizitate lanțuri de magazine din țară.

Recent, o familie a mers la Lidl, ca în mod obișnuit, ca să cumpere cele necesare. Pe lista lor de cumpărături se aflau și fructe, printre care și un pepene. S-au gândit la toate aspectele atunci când au luat pepenele, inclusiv la cât de greu le va fi să-l curețe acasă. Așa că au apelat la o metodă care să-i scape de această „povară”.

Un tată l-a dus pe fiul lui să-i arate cea mai simplă metodă de a tăia pepenele: aparatul de feliat pâine pus la dispoziție tuturor clienților Lidl. A pus pepenele în aparat și în doar câteva secunde au rezolvat „problema”.

Ce se întâmplă când bagi pepenele roșu la frigider. Greșeala pe care o fac toți românii. Cercetătorii trag un semnal la alarmă

După ce cumpărăm pepene, cu toții avem obiceiul să îl băgăm la frigider pentru a se menține rece. Cei mai mulți români fac acest lucru. Cercetătorii, însă, au făcut descoperirea că nu e bine deloc să ții pepenele la frigider.

Potrivit cercetătorilor, păstrarea pepenilor la rece e un obicei care reduce coeficientul de nutriție. Cel puțin asta spune un studiu realizat USDA, publicat în Journal of Agricultural and Food Chemistry, care a concluzionat că pepenii verzi păstrați la temperatura camerei oferă mai mulți nutrienți decât cei refrigerați sau proaspăt culeși.

Atunci când ții pepenele la frigider, el continuă să producă niște nutrienți chiar și după ce este culesastfel că datul la frigider încetinește acest proces. Refrigerarea oprește procesul și în cazul altor fructe, nu numai la pepene.

La temperatura frigorifică, pepenele ar putea începe să se descopună într-o săptămână. Altfel, el rezistă între 14 – 21 de zile.

Experții în nutriție ne recomandă să consumăm pepenii cumpărați fără să-i mai băgăm la frigider. E bogat în nutrienți și are mai vitamina A și C, beta-caroten, licopen, fier, zinc și multe alte minerale.

Citește și Ce beneficii are coaja de pepene verde. Nu o vei mai arunca niciodată când vei afla asta