N-ai să crezi cine este românca care se sărută pasional cu o altă femeie pe Facebook. „Suntem bisexuale” FOTO

Românca ce a ajuns celebră datorită sărutului lesbi publicat pe Internet cochetează cu modelling-ul în Occident, acolo unde trăieşte de mai mulţi ani.

05 iun. 2015, 07:51

Au apărut informaţii despre tânăra nonconformistă, care a uimit o lume întreagă după ce a publicat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii în care apare alături de o altă tânără în ipostaze fierbinţi. În imaginile respective, cele două femei se sărută cu pasiune şi se ating tandru.

Citeşte şi 5 beneficii surprinzătoare ale sărutului

Numele frumoasei românce este Madălina, are 31 de ani şi este stabilită de mai mulţi ani la Paris, Franţa. Bruneta este absolventă a Facultăţii de Drept. Şi, din câte se pare, Mădălina este mai atrasă de latura feminină decât de cea masculină, dacă e să ţinem cont de pozele publicate. Fără nicio jenă, domnişoara îşi expune preferinţele sexuale pe internet.

Citeşte şi Lucruri despre SĂRUT pe care nu le ştiai

După publicarea materialului cu cele două fete sărutându-se de mama focului, Mădălina a reacţionat şi a scris un mesaj pe Facebook. Iată cum sună acesta: „Eu nu sunt persoană publică şi nici nu îmi doresc să fiu. Nu suntem lesby, ci bisexuale. În poză este doar o româncă, adică eu, tipa blondă este franţuzoaică”, a fost mesajul Mădălinei.