N-ai să crezi de ce este îngrozit Ilie Năstase. Vezi ce mărturiseşte fostul tenismen

Cu toate că a colindat sute de ţări şi că mersul cu avionul nu mai este un mister pentru el, Ilie Năstase recunoaşte că încă se teme de zbor. Fostul tenismen mărturiseşte că se teme ori de câte ori urcă la bordul unui aparat de zbor.

RomaniaTV.net
31 mart. 2014, 08:10
N-ai să crezi de ce este îngrozit Ilie Năstase. Vezi ce mărturiseşte fostul tenismen

„Mi-e frică, normal, când mă urc în avion. Am mers peste tot, am văzut toată lumea, însă teama este prezentă de fiecare dată când mă urc în avion. Odată desprins de la sol, mă mai liniştesc, dar sentimentul de teamă este prezent în permanenţă pe timpul zborului. Cel mai rău este la decolare şi apoi la aterizare. Nu spun vreo rugăciune, nu îmi fac semnul crucii cum am văzut că mai fac unii… Dacă e să se întâmple, nu te mai ajută nicio cruce”, a declarat Ilie Năstase pentru ziarulring.ro.

Declaraţia lui Ilie Năstase vine după ce avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines a dispărut pe 8 martie, în timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de pasageri şi membri ai echipajului.

Între cele 239 de persoane aflate la bordul zborului MH370, al companiei Malaysia Airlines se aflau 153 de cetățeni chinezi și șase cetățeni australieni. 

Citeşte şi Ce s-a întâmplat de fapt cu avionul dispărut lângă Malaysia. Teoria „aeronavei din umbră”

Operaţiunile de căutare a epavei avionului Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines au fost mutată la aproximativ 1.100 de kilometri nord-est de zona survolată până în prezent de avioane, după „o nouă pistă credibilă”, au anunţat vineri autorităţile australiene.