„N-am nimic pe sub căţel!” Vedeta care şi-a acoperit nurii doar cu un patruped

După ce a pozat nud alături de sora sa, Gigi Hadid, pe coperta noului număr al revistei Vogue, și a fost acuzată că a abuzat de Photoshop, acum Bella Hadid le-a demonstrat fanilor că ea arată bine în orice ipostază, chiar și atunci când este surprinsă în câteva fotografii în cabina de probă.

03 feb. 2018, 09:07
„N-am nimic pe sub căţel!” Vedeta care şi-a acoperit nurii doar cu un patruped

Modelul în vârstă de 21 de ani și-a luat un nou cățel și cum credeți că l-a prezentat fanilor de pe Instagram? Într-o ipostază nud. Bruneta a împărtășit cu internauții prima fotografie cu adorabilul său cățel, fiind surprinsă aproape dezbrăcată. Fără sutien și purtând doar o pereche de bikini minusculi, culoarea pielii, Bella își ținea cățelul în brațe în timp ce trupul său se reflecta în oglindă. Aflată în cabina de probă a unui magazin, Bella a fost fotografiată de o prietenă.

Puțin probabil ca punctul de interes din fotografie  să fi fost cățelul, căci fanii și-au îndreptat privirile mai mult spre posteriorul bombat al modelului. Bella arată incredibil de bine și în toamna anului trecut a defilat pe podiumul de la Shanghai în prezentarea celei mai noi colecții de lenjerie intimă de la Victoria’s Secret. Cu doar câteva zile în urmă, ea s-a fotografiat în lenjerie intimă și a împărtășit fotografia cu prietenii virtuali.