N-o să-ţi vină să crezi! Uite cât cheltuie Kim Kardashian pe tratamente de înfrumuseţare

Devenită celebră după participarea la un reality show, Kim Kardashian are grijă ca imaginea ei, cea de pe urma căreia trăieşte, să fie în permanenţă una cât mai bună. Merge des la sală şi apelează la tot soiul de tratamente corporale pentru că trebuie să arate mereu bine, mai ales că obişnuieşte să-şi răsfeţe foarte des fanii cu fotografii cât mai sexy.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 17:30

Kim Kardashian şi-a făcut o carieră din a arăta bine. Iar investiţiile sunt pe măsura celebrităţii iubitei lui Kanye West.

Starleta cheltuie anual peste 100.000 de dolari pentru a fi mereu frumoasă! Iar suma nu include decât tratamentele de înfrumuseţare, nu şi cosmeticele, produsele de machiaj şi suplimentele alimentare cu ajutorul cărora se menţine mereu în formă.

Revista Heat scrie că iubita lui Kanye West „sparge” aproape 9.000 de dolari pe lună pentru tratamentele corporale şi petrece peste 180 de ore în saloanele de specialitate.

Favoritele lui Kim sunt tratamentul facial cu aur de 24 de carate, tratamentul corporal cu tequila şi tratamentul pentru gene, pe care le face săptămânal. Recent, ea a dezvăluit că s-a epilat cu laser pe tot corpul pentru a scăpa de părul nedorit.

CITEŞTE ŞI: Cât cheltuie Kate Middleton pentru a se face frumoasă