Nadia Comăneci, criticată aspru după apariția unei fotografii cu fiul ei: „Totuși, așa îți educi copilul?”

Nadia Comănesci și Bart Conner sunt părinții unui adolescent de 17 ani, Dylan, care le face viața mai frumoasă și de care sunt extrem de mândri.

17 iun. 2023, 19:00
Nadia Comăneci, criticată aspru după apariția unei fotografii cu fiul ei: „Totuși, așa îți educi copilul?”

Recent, însă, a fost ziua lui Dylan, iar tânărul a primit cadou o motocicletă Harley Davidson. Acum a plecat alături de Nadia Comăneci și Bart Conner într-o vacanță la Berlin. Românca a postat pe internet o fotografie cu familia ei. În imaginea respectivă, care a adunat mii de aprecieri și comentarii din partea urmăritorilor, Dylan apare cu o bere în mână, deși e încă minor.

Acest lucru i-a făcut pe internauți să aibă tot felul de reacții și să o învinovățească pe Nadia Comăneci că nu știe să-și educe copilul cum trebuie. Fosta gimnastă a fost pusă la zid pentru că l-a lăsat pe Dylan să consume alcool de la această vârstă. „Sunteți frumoși toți, dat totuși așa îți educi copilul?”, a spus un internaut.

Citește și Imagini impresionante! Cum arată casa de 400.000 de dolari în care locuiește Nadia Comăneci în SUA. Trecătorii rămân cu gura căscată de fiecare dată

În SUA restricțiile privind consumul de alcool pentru minori sunt foarte stricte, însă nu la fel se întâmplă și în Germania. Acolo un minor poate să consume de la 14 ani bere și vin (în prezența tutorelui dvs. legal), vârsta de 16 ani pentru bere și vin, 18 ani pentru băuturi spirtoase.

Nadia Comăneci vrea să-și aducă fiul în România

Nadia Comăneci intenționează ca nu peste mult timp să revină în țară împreună și cu fiul ei. „El a mai fost în România doar când era foarte mic. Acum aș vrea să merg cu el în locurile în care am copilărit. Să vadă apartamentul din Onești, sala de la Deva dar și în alte locuri frumoase din țară. Ori de câte ori am posibilitatea îi povestesc despre România. Mi-a spus că este nerăbdător să vină. Mama mi-a spus deja că-l va aștepta cu toate bunătățile posibile”, a spus Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci a scris istorie în 1976, când a reușit să obțină prima notă de 10 de la Jocurile Olimpice de la Montreal. La câțiva ani de la acea competiție, în 1989, la final de noiembrie, cu puțin înainte de Revoluție, Nadia a decis să plece peste Ocean. Sătulă de presiuni și amenințări, „Zeița de la Montreal” a dat atunci, una dintre marile și ultimele lovituri regimului comunist. Era un star mult prea mare, pentru ca gestul ei să nu stârnească valuri uriașe în toată lumea.

Nadia Comăneci și-a început viața de la zero în SUA, când avea doar 27 de ani. După o vreme l-a reîntâlnit pe Bart Conner, cu care legase o prietenie frumoasă de mai mulți ani. Cei doi se cunoscuseră în cadrul unui concurs desfășurat la New York, însă ani de zile mai târziu au ajuns să trăiască o frumoasă poveste de dragoste și mai apoi chiar să se căsătorească, în 1996.