Nadia Comăneci, prima imagine alături de fiul ei şi iubita acestuia. Cu cine e cuplat Dylan Conner

Dylan Conner, fiul legendarei Nadia Comăneci şi al marelui campion american Bart Conner, are 17 ani şi de aproape un an este într-o relaţie cu o colegă de şcoală. Cei doi se înţeleg de minune, iar recent s-au afişat la un eveniment organizat de cei doi foşti mari gimnaşti.

22 mai 2023, 19:14
Nadia Comăneci, prima imagine alături de fiul ei şi iubita acestuia. Cu cine e cuplat Dylan Conner

Nadia Comăneci, prima imagine alături de fiul ei şi iubita acestuia. Zeiţa de la Montreal a lipsit în acestv an de la Gala Premiilor Laureus, deoarece a trebuit să rămână în America, unde s-a ocupat cu organizarea Hall of Fame-ului la gimnastică. „În acest an nu am putut fi prezentă la decernarea premiilor Academiei Laureus deoarece a trebuit să mă ocup de organizarea Hall of Fame-ului la gimnastică. În fiecare an noi organizăm acest moment important în gimnastică iar de această dată totul a coincis cu Laureus”, a dezvăluit Nadia Comăneci. Fosta mare gimnastă a participat la evenimentul respectiv alături de soțul ei Bart Conner și de fiul lor Dylan, care a venit însoțit de iubita sa.

Citeşte şi: Imagini impresionante! Cum arată casa de 400.000 de dolari în care locuiește Nadia Comăneci în SUA. Trecătorii rămân cu gura căscată de fiecare dată

„E un moment special și pentru mine ca mamă. Sunt fericită dar și emoționată în egală măsură. Dylan îmi spune că trăiește niște sentimente unice. E frumoasă această etapă a vieții dar și responsabilitatea că părinte este una foarte mare. Sunt colegi de școală. Se înțeleg foarte bine și asta contează cel mai mult”, a precizat Nadia Comăneci pentru ProSport.

Citeşte şi: VIDEO Nadia Comăneci, apariție de senzație alături de Arnold Schwarzenegger. Legendele sportului mondial se antrenează împreună

Nadia Comăneci intenționează ca nu peste mult timp să revină în țară împreună și cu fiul ei. „El a mai fost în România doar când era foarte mic. Acum aș vrea să merg cu el în locurile în care am copilărit. Să vadă apartamentul din Onești, sala de la Deva dar și în alte locuri frumoase din țară.

Ori de câte ori am posibilitatea îi povestesc despre România. Mi-a spus că este nerăbdător să vină. Mama mi-a spus deja că-l va aștepta cu toate bunătățile posibile”, a mai spus Nadia Comăneci.