Nadia Comăneci despre nunta lui Ilie Năstase: Sper să fie ultima lui nuntă

Nadia Comăneci a venit special în România pentru a participa la cununia civilă a lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt. Fosta gimnastă i-a urat lui Năstase ca noua lui soţie să fie ultima, iar căsnicia să dureze mai mult decât celelate de până acum.

RomaniaTV.net
20 iun. 2013, 14:06
Nadia Comăneci despre nunta lui Ilie Năstase: Sper să fie ultima lui nuntă

Nadia Comăneci a fost unul dintre martori la căsătoria civilă a tenismanului. „Ilie este foarte haios. Toată lumea îl ştie, face foarte multe glume. Mă bucur ca am putut fi prezentă, am schimbat sosirea ca să fiu prezentă. Am fost şi martor, nu ştiam că voi fi”, a spus Nadia.

Ea i-a urat mirelui o căsnicie mai lungă decât cele anterioare. „Aşteptăm şi nunta mare. Sper să fie ultima (…) Nu ştiu ce înseamnă căsnicie lungă la Ilie, dar ei să fie fericiţi. Cât vor fi împreună, să fie fericiţi”, a mai spus Nadia Comăneci.

Ilie Năstase şi iubita lui, Brigitte Sfăt, s-au căsătorit civil, luni, la Timişoara. Cununia a fost oficiată de primarul municipiului, Nicolae Robu, iar naşi sunt doi oameni de afaceri din Sibiu. La cununie le-au fost alături şi Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac.

Brigitte Sfăt a purtat o rochie albă, lungă, simplă şi foarte elegantă, cu părul strâns într-un coc. Buchetul miresei, format din floarea soarelui, a întregit ţinuta clasică. Accesoriul pentru care a optat Brigitte a fost un plic strălucitor.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au depus actele de căsătorie în 24 mai, la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Timişoara.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.