Nadia Comăneci, într-un film Netflix. Pelicula se bazează pe o poveste reală

Nadia Comănec joacă într-un film, distribuit de Netflix, care spune povestea unei echipe de gimnastică ce se pregătește pentru Campionatul Național al Statelor Unite ale Americii.

04 ian. 2021, 21:59
Nadia Comăneci, într-un film Netflix. Pelicula se bazează pe o poveste reală

Nadia Comăneci joacă într-un film Netflix, „Full Out 2: You Got This!”, inspirat dintr-o poveste adevărată.

Nadia Comăneci, într-un film Netflix

Pelicula transpune povestea echipei de gimnastică a Universității din Oklahoma care trebuie să-și apere titlul de campioană națională la gimnastică, după ce și-a pierdut starul. Cu ajutorul unui dansator breakdance, sportivele învață să folosească tehnici de de dans în exercițiile pe care le prezintă în cadrul competițiilor. În cele din urmă, sportivii realizează că pentru a reuși să obțină un nou titlu, trebuie să fie mult mai încrezători în forțele lor.
În film apar Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner.

Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, dezvăluire-şoc în presa italiană. „Nu era dragoste, ci autentice violuri intercalate cu torturi!”

Nadia Comăneci va rămâne în istorie ca prima gimnastă din lume care a primit o notă de 10 pentru un exercițiu pe care l-a executat perfect. S-a întâmplat la Olimpiada din Monreal din 1976, când juriul concursului olimpic de gimnastică i-au dat în unanimitate nota maximă, 10. Pentru acest rezultat, românca în vârstă de doar 14 ani a fost supranumită „Zeița de la Montreal”. Ulterior, a obținut mai multe medalii olimpice, devenind prima sportivă româncă ce a apărut în International Gymnastics Hall of Fame.

Nadia Comăneci a plecat din România în urmă cu 31 de ani și s-a căsătorit cu un fost mare gimnast, Bart Conner. Nași le-au fost Dana și Adrian Năstase.