Nadia Comăneci, la premiile Grammy. Cu cine s-a fotografiat fosta gimnastă. Fanilor nu le-a venit să creadă

Nadia Comăneci, la decernarea premiilor Grammy. Prima gimnastă din istorie care a primit nota 10 a petrecut câteva zile pline la Los Angeles, acolo unde s-a întâlnit și cu bunul ei prieten, Arnold Schwartzeneger.

06 feb. 2023, 17:38
Nadia Comăneci, la premiile Grammy. Cu cine s-a fotografiat fosta gimnastă. Fanilor nu le-a venit să creadă
Nadia Comăneci, la premiile Grammy

Nadia Comăneci, la premiile Grammy, acolo unde a fost prezentă duminică seară. Românca, în vârstă de 61 de ani, a avut o apariție apreciată, ea fiind o obișnuită a galelor din America.

Nadia Comăneci, la premiile Grammy

Spre deliciul fanilor, vedeta s-a fotografiat alături de un actor din serialul Wednesday, iar imaginile au fost postate pe Facebook. Ediția din acest an a fost marcată de succesul cântăreței Beyonce, care a devenit cea mai premiată vedetă din istorie, cu 32 de titluri acordate.

Citeşte şi: Mesajul transmis de Thalia către Nadia Comăneci: „Însemni atât de mult pentru mine”. Ce i-a răspuns românca

Nadia Comăneci găteşte româneşte

Chiar dacă locuieşte de foarte mulţi ani în SUA, vedeta nu doar că adoră preparatele tradiţionale, însă le şi face. A mărturisit recent că îşi răsfaţă familia cu două dintre mâncărurile noastre.

Fosta sportivă consumă mâncarea de acasă și acum, după 32 de ani petrecuți în SUA. S-a inspirat de la o rețetă învățată de la mama ei în copilărie şi o găteşte frecvent.

Gătesc două lucruri pentru familia mea – unul este salata de vinete cu garnitură de ardei copți. Este ușor de făcut și este bună acum, așa cum era și atunci. Celălalt preparat sunt sărmăluțele în foi de viță.

Chiar recent am vrut să gătesc pentru Crăciun, dar nu am găsit frunze de viță , așa că am făcut ardei umpluți”, a spus Nadia Comăneci.