Nadia Comăneci, mesaj de Ziua Naţională a României. Ce au transmis Gică Hagi şi Ana Maria Brânză VIDEO

Nadia Comăneci, prima gimnastă notată cu 10, a transmis un mesaj de "La Mulţi Ani!" României, miercuri, de 1 Decembrie. Şi alţi sportivi importanți ai României au transmis mesajele lor cu ocazia Zilei Naționale.

01 dec. 2021, 14:15
Nadia Comăneci, mesaj de Ziua Naţională a României. Ce au transmis Gică Hagi şi Ana Maria Brânză VIDEO

Nadia Comăneci, mesaj de Ziua Naţională a României. Ce au transmis Gică Hagi şi Ana Maria Brânză. „Zeiţa de la Montreal”, românca multipla campioană olimpică, mondială şi europeană care a scris istorie în gimnastica mondială reuşind primul 10 perfect, a împlinit 60 de ani pe 12 noiembrie 2021.

Nadia Comăneci, mesaj de Ziua Naţională a României. Ce au transmis Gică Hagi şi Ana Maria Brânză

„La mulți ani, Romania. La mulți ani, dragi români. Oriunde ne aflăm în lume, am fost și vom rămâne mereu romani”, a transmis legendara Nadia Comăneci.

„România suntem toți și fiecare dintre noi poate face ceva pentru a înălța drapelul cât mai sus pe culmile succesului, indiferent de domeniu. La mulți ani, români! La mulți ani, România”, a scris Gică Hagi pe Facebook. Ana Maria Brânză, cea care în vară a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a postat la rândul său un mesaj pe Instagram.

Simona Halep, declarație de dragoste pentru România. Cum petrece de Ziua Naţională

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana-Maria Brânză (@anamariabranza)

„La mulți ani, România”, a scris și Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, care a publicat și o fotografie în care era îmbrăcat în costum tradițional românesc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

FCSB, surpriză pentru fani de Ziua Naţională

FCSB a postat un videoclip cu trei foști jucători străini care au rămas în amintirea suporterilor pentru performanțele lor din tricoul vicecampioanei României, trimițând mesaje emoționante de ziua națională. Este vorba de Federico Piovaccari, Daniel Georgievski și Filipe Teixeira. „Sunt Federico Piovaccari și vreau să îi urez poporului român „La mulți ani!”. Ați rămas în inima mea. Hai roș-albaștrii! La mulți ani, România”, a spus atacantul italian. „Salut! Sunt Daniel Georgievski, vreau să le urez tuturor românilor și fanilor FCSB o zi națională fericită. Am avut norocul să sărbătoresc cu voi atunci când eram acolo, este o zi superbă. Bucurați-vă de ea și sărbătoriți. Voi bea șo eu un pahar, aici în Australia. Distrați-vă! La mulți ani!”, a spus și Daniel Georgievski. „La mulți ani tuturor românilor și roș-albaștrilor. V-am pupat! Aveți grijă de corpurile voastre”, a spus și Filipe Teixeira.