Simona Halep, declarație de dragoste pentru România. Cum petrece de Ziua Naţională

imona Halep (locul 20 WTA) a anunțat că va rămâne în România până la începutul anului 2022, pentru a pregăti debutul sezonului și participarea la Australian Open.

01 dec. 2021, 09:41
Simona Halep, declarație de dragoste pentru România. Cum petrece de Ziua Naţională

Simona Halep, declarație de dragoste pentru România. Înaintea Zilei Naționale, Simona Halep (30 de ani) a avut numai cuvinte de laudă pentru România și a anunțat că obiectivul este să viziteze toate locurile frumoase!

Simona Halep, declarație de dragoste pentru România

Întrebată care este cea mai autentică experiență românească, Simona Halep a precizat că participarea în „Billie Jean King Cup” (fostă Fed Cup), în tricoul României, reprezintă un moment neprețuit pentru ea. „Fed Cup e cel mai autentic lucru românesc pentru mine, pentru că joc doar pentru țară, joc într-un mod diferit. Nu mai este doar pentru mine, pierd sau câștig pe barba mea. Acolo e o echipă și joc pentru țară. Sunt emoții diferite și e mult mai stresant, dar și foarte frumos. Sărbătoresc pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul”, a spus Simona Halep.

De altfel, Simona Halep a anunțat la Digi Sport că va reveni în echipa României pentru confruntarea cu Polonia, barajul pentru turneul final al Billie Jean King Cup (15-16 aprilie 2022).

Simona Halep, decize radicală din cauza variantei Omicron. „Nu mai plec nicăieri!”

„Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile. Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva. Spun mereu că oamenii sunt prietenoși. E un popor talentat, puțin negativist”, a mai spus Simona Halep.