Nadia Comăneci, paşi de dans pe acordurile melodiei „I’d Love You To Want Me”. La 61 de ani, zeiţa de la Montreal nu şi-a pierdut abilităţile cu care a cucerit o lume întreagă

Nadia Comăneci a postat un filmuleţ în social media în care apare făcând câţiva paşi de dans pe acordurile melodiei "I'd Love You To Want Me".

14 feb. 2023, 15:15
Nadia Comăneci, paşi de dans pe acordurile melodiei „I’d Love You To Want Me”. La 61 de ani, zeiţa de la Montreal nu şi-a pierdut abilităţile cu care a cucerit o lume întreagă

Nadia Comăneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vară din 1976 de la Montreal, Québec. A fost prima gimnastă care a obţinut nota 10 la olimpiadă (de șapte ori) şi a câștigat trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și bronz (sol).

Nadia Comăneci, paşi de dans pe acordurile melodiei „I’d Love You To Want Me”

47 de ani mai târziu, zeiţa de la Montreal nu şi-a pierdut abilităţile cu care a cucerit o lume întreagă. Nadia își întreține pasiunea pentru sport și prin dans. Marea campioană impresiona la sol și prin grația de care dădea dovadă la reprezentațiile sale din concursuri, iar unele melodii îi aduc aminte și de perioada de glorie.

Citeste si Nadia Comăneci rupe tăcerea după 40 de ani: „Nu cred că meritam să fiu dată afară. Sunt dezamăgită”

Să preţuieşti şi să fii preţuit. Să iubeşti şi să fii iubit. La mulţi ani tuturor de Ziua Îndrăgostiţilor„, este mesajul care însoţeşte postarea Nadiei.

Melodia „I’d Love You To Want Me” este interpretată de Lobo şi a fost lansată în 1972. Nadia Comăneci este căsătorită din 1995 cu Bart Conner și împreună au un băiat, Dylan, de 16 ani. Ei locuiesc împreună în Oklahoma. Zeiţa de la Montreal s-a retras din activitatea competițională după Jocurile Olimpice din 1980 de la Moscova.

Citeste si Mesajul transmis de Thalia către Nadia Comăneci: „Însemni atât de mult pentru mine”. Ce i-a răspuns românca