VIDEO Nadia Comăneci, apariție de senzație alături de Arnold Schwarzenegger. Legendele sportului mondial se antrenează împreună

Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger sunt două legende care au scris istorie în sportul mondial și chiar dacă s-au retras de mult timp din activitate aceștia nu pot renunța la marea lor dragoste. Recent, cei doi coloși și-au dat întâlnire într-un parc, unde s-au antrenat împreună în văzul tuturor.

30 apr. 2023, 12:08
VIDEO Nadia Comăneci, apariție de senzație alături de Arnold Schwarzenegger. Legendele sportului mondial se antrenează împreună

Nadia Comăneci, apariție de senzație alături de Arnold Schwarzenegger. Prietenia dintre „Zeița de la Montreal” și faimosul culturist Arnold Schwarzenegger este una foarte veche și strânsă.

Citește și Imagini impresionante! Cum arată casa de 400.000 de dolari în care locuiește Nadia Comăneci în SUA. Trecătorii rămân cu gura căscată de fiecare dată

Nadia Comăneci, apariție de senzație alături de Arnold Schwarzenegger

De fiecare dată când se întâlnesc cele două legende ale sportului mondial fac senzație. Recent, Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger s-au întâlnit într-un parc din California, unde au filmat un antrenament împreună, chiar în văzul tuturor.

Nadia Comăneci nu s-a putut abține și a postat imaginile senzaționale cu antrenamentul lor pe rețelele de socializare, unde a strâns peste 300.000 de vizualizări.

În imaginile respective celebrul Arnold Schwarzenegger apare lucrând intens la un aparat, sub stricta și atenta supraveghere a Nadiei Comăneci, care îi numără repetările. Atunci când a ajuns la numărul 10, campioana României a ținut să îi precizeze îndrăgitului actor că acela este numărul său preferat.

„10, ăsta e numărul meu favorit, știai?”, a fosta gimnastă, în timp ce sportivul continuă să se antreneze.

„Îți mulțumesc pentru că mă inspiri”, i-a răspuns Arnold la finalul exercițiului.

„Motivația de vineri@ gimnastul de aur Arnold Schwarzenegger”, a scris fosta gimnastă în dreptul filmulețului prin care dorește să își motiveze fanii să facă sport.

Sute de fani ai celor două legende ale sportului mondial au comentat la postarea ”Zeiței de la Montreal”.

„Ai rămas simbolul care ne dădea acea senzație de putere, de invincibilitate, de adevărat patriotism. Să fii mereu iubită”.„Dacă într-o zi Oneștiul se va numi Nadia Comăneci, tot e prea puțin din partea României. Fiți binecuvântată!”, au scris internauții.

Nadia Comăneci rupe tăcerea după 40 de ani

Nadia Comăneci, prima gimnastă care a obținut nota 10 din istorie, a făcut dezvăluiri despre anii de studenție.

Celebra gimnastă, originară din Onești, avea doar 14 ani când a obținut zecele perfect la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976. După această reușită a participat și la ediția marii competiții, din 1980, la Moscova.

Înainte de a se retrage din activitate a început cursurile la Institutul de Educație Fizică și Sport din București. Fosta gimnastă a povestit că a fost o perioadă aglomerată, plină de examene și antrenamente.

„Pentru că eram încă angrenată în sport, am urmat cursurile la fără frecvență. Mergeam doar la examene. Îmi aduc aminte că pentru fiecare examen în parte mă pregăteam temeinic. Niciodată nu m-am prezentat la un examen, nepregătită. Veneam de la sala de antrenament și mă apucam să învăț pentru facultate.

Țin minte că profesorii erau foarte exigenți. Nu conta faptul că studentul, în plan sportiv, avea rezultate foarte bune. Examenele erau examene și trebuia să înveți. Am avut niște profesori foarte buni în facultate”, a declarat Nadia Comăneci pentru Prosport.

În ciuda performanțelor, pentru profesori Nadia era un simplu student. Materia care i-a dat cele mai mari bătăi de cap a fost atletismul.

„Am avut un astfel de examen. Din ce-mi aduc aminte, m-am descurcat destul de bine. Mi-a plăcut mult biologia. A fost ceva ce m-a atras foarte mult. Eram curioasă să descopăr cât mai multe lucruri noi legate de această materie”, a spus fosta gimnastă.

Citește și Sabrina Voinea, noua stea a gimnasticii românești, are planuri mărețe: ”Îmi doresc să o depășesc pe Nadia Comăneci”