NADIA COMĂNECI, provocare extremă: Aş vrea să joc un meci cu SIMONA HALEP

Nadia Comăneci a declarat, miercuri, în cadrul primei ediţii a Balului Nataţiei, că şi-ar dori să joace un meci de tenis cu Simona Halep, dar a precizat că nu se prea pricepe la acest sport.

20 nov. 2014, 06:55
NADIA COMĂNECI, provocare extremă: Aş vrea să joc un meci cu SIMONA HALEP

Nadia Comăneci, marea campioană la gimnastică, a participat, miercuri seara, la prima ediţie a Balului Nataţiei, declarând că se bucură să fie alături de sportivii olimpici „care au făcut enorm pentru România”. Totodată, ea a declarat că şi-ar dori să joace un meci de tenis cu Simona Halep, dar a precizat că nu se prea pricepe la acest sport.

Citeşte şi SIMONA HALEP şi-a reluat antrenamentele, la Poiana Braşov. Prima poză cu Simona în cantonament

Am auzit şi eu că este o licitaţie bogată. Mă bucur că pot participa la un asemenea eveniment. E frumos să fii alături de colegi olimpici care fac în continuare ceva pentru tânăra generaţie. Sunt sigură că va fi o seară frumoasă şi sper să strângem mulţi bani pentru generaţia următoare. Aş vrea să joc şi eu un meci cu Simona Halep, chiar dacă nu prea mă pricep„, a spus Nadia Comăneci.

Un reporter a dorit să afle dacă Nadiei îi place nataţia. „Sigur, am înotat şi când am făcut gimnastică, dar şi acum”.

Fosta campioană olimpică de nataţie Diana Mocanu consideră că România va avea o nouă medalie în acest sport când vor exista şi baze sportive: „Acum antrenez copii. Îmi fac rolul de zână protectoare. Sperăm şi noi să găsim o viitoare Diana Mocanu sau Camelia Potec. Ne chinuim. O nouă medalie vom avea când vor exista şi baze sportive. Până atunci e foarte greu. Copii nu mai sunt stimulaţi, iar bazele sportive lipsesc cu desăvârşire. E de lăudat o astfel de iniţiativă, deoarece ne dorim să zdruncinăm din temelii accest sistem învechit şi sperăm să aducem un suflu nou„.