Nadia Comăneci s-a întâlnit din nou cu Arnold Schwarzenegger. Ce mesaj a transmis „zeiţa de la Montreal”

Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger s-au pozat din nou împreună, iar imaginea celor două legende a devenit rapid virală. Cei doi sunt buni prieteni și este de notorietate respectul reciproce pe care și-l poartă.

21 mart. 2024, 18:33
Nadia Comăneci s-a întâlnit din nou cu Arnold Schwarzenegger. Ce mesaj a transmis „zeiţa de la Montreal”

Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger s-au întâlnit din nou, iar ultima lor fotografie împreună a devenit virală, cu peste 10.000 de aprecieri, comentarii și distribuiri.

Ultima a venit chiar din partea Ambasadei României în SUA, care îi prezintă simplu: ”Doi iubitori de antrenament: Nadia Comăneci legenda gimnasticii, întâlnește Arnold Schwarzenegger legenda Hollywood-ului”.

În postarea originală, Nadia Comăneci îi spune ”prieten drag” lui Arnold Schwarzenegger: ”O zi grozavă începe cu un antrenament bun și un prieten drag Arnold Schwarzenegger. Ai început antrenamentul?”.

Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger

Cei doi se cunosc de multă vreme și se fotografiază mereu împreună atunci când se întâlnesc.

Nadia Comănesci, o împătimită a sportului chiar şi la 62 de ani

Într-o postare mai veche, Nadia Comăneci spunea că se bucură de câte ori reușește să se antreneze cu prietenul ei, Arnold Schwarzenegger: „Este o mare bucurie pentru amândoi când putem să ne revedem. Nu uită ca de fiecare dată să-mi transmită să păstrez formă sportivă pe care o am și să fiu sănătoasă”.

La finalul antrenamentului, Schwarzenegger a ținut să-i mulțumească legendarei gimanste: „Mulțumesc, esti o sursă de inspirație!”.

Nadia Comăneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vară din 1976 de la Montreal, Québec. Nu numai că a devenit prima gimnastă care a obținut scorul perfect de zece la olimpiadă (de șapte ori), dar a și câștigat trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și bronz (sol).

Citeşte şi: Florin Piersic reacționează după ce a aflat că George Burcea îl joacă pe Alexandru Ioan Cuza: „Nu sunt foarte încântat”