Nadia Comăneci şi Bart Conner au refăcut o fotografie veche de 37 de ani

Nadia Comăneci şi Bart Conner sunt unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri. Chiar dacă s-au căsătorit în 1996, cei doi erau legaţi de sentimente vechi de 20 de ani, dovadă o fotografie realizată pe podium, în 1976. Acum, la 37 de ani distanţă, cei doi au refăcut celebra imagine, în cadrul unui show TV.

RomaniaTV.net
02 oct. 2013, 13:12
Nadia Comăneci şi Bart Conner au refăcut o fotografie veche de 37 de ani

Bart Conner era îndrăgostit de Nadia Comăneci încă din 1976, când a cunoscut-o la Cupa Americii şi au urcat împreună pe podiumul de premiere. Nadia era o fetiţă simpatică şi încă nu era cunoscută de toată lumea drept „Zeiţa de la Montreal”, statut căpătat abia la câteva luni după aceea, iar gimnastul blond părea deja cucerit de românca noastră, căreia i-a dat un sărut timid, pe obraz, în faţa obiectivelor camerelor foto. Fotografia a rămas în istorie şi a căpătat o însemnătate cu atât mai mare odată ce Nadia şi Bart au devenit oficial un cuplu, după ce fosta gimnastă română a ajuns în SUA, fugind de comunismul de acasă.

Acum, la 37 de ani distanţă de la momentul în care acea imagine a fost realizată, Nadia Comăneci şi Bart Conner, care sunt deja căsătoriţi de 17 ani şi au împreună un băieţel de 17 ani, Dylan Paul, au recreat poza în care au fost surprinşi atunci, iar imaginea a fost postată pe Twitter de fosta gimnastă.