Nadine, viaţă de coşmar în America. Dezvăluirile actriţei: „Am spălat chiloții altei femei”

Nadine a avut o viaţă de coşmar în America. Actriţa a plecat peste Ocean să-și trăiască visul american, însă a avut parte de o adevărată lecție de viață, după ce a fost supusă la umilinţe timp de şapte ani.

14 iul. 2021, 22:51
Nadine, viaţă de coşmar în America. Dezvăluirile actriţei: „Am spălat chiloții altei femei”
Nadine, viaţă de coşmar în America

Nadine, viaţă de coşmar în America. La 44 de ani, Nadine se mândreşte cu femeia care este astăzi, dar şi cu familia pe care şi-a făcut-o.

În 2003, pe când se afla în plină glorie cu celebra Școală a vedetelor a lui Titus Munteanu, a decis să părăsească România şi să plece în America, pentru a urma studiile unei școli de actorie. Pentru a face asta, a fost nevoită să lucreze ca dădacă sau ospătăriţă.

Citeşte şi: Nadine a dat Bacalaureatul la 44 de ani. Acum cinci ani s-a înscris la liceu, la seral

Nadine, viaţă de coşmar în America

La 18 ani mi-am luat apartament cu trei camere. Aveam obsesia asta cu casa. Lipsurile din viața mea m-au motivat. Eram o adolescentă agresivă și violentă, săream la bătaie din orice. Eu am fost crescută la casa de copii. După ne-a luat o mătușă, care apoi s-a răzgândit.

Pe la 6 ani, eu îmi validam prezența prin sânge, bătaie. La 19-20 de ani, beam foarte mult, aveam frigiderul plin de sticle de votcă și de whisky. Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America. Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor. Am spălat chiloții altei femei. În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta.

M-am întors în România pentru un bărbat care a fost iubitul meu în 2000. El a văzut atunci în mine omul care sunt azi, blândă, domestică. Datorită lui am azi o familie”, a povestit vedeta, la Kanal D.

Nadine este căsătorită cu Dragoș Apostolescu și un băiat, Noah, în vârstă de 10 ani. „M-am întors în România pentru un bărbat care a fost iubitul meu în 2000. El a văzut atunci în mine omul care sunt azi, blândă, domestică. Datorită lui am azi o familie”, a mai spus cântăreața.