Naistul Voiculeţ i-a cântat lui Dragnea după eliberare. Imagini inedite cu artistul şi fostul lider PSD

Naistul Voiculeţ i-a cântat lui Dragnea. După doi ani și două luni pe care i-a petrecut în închisoare, fostul șef PSD a fost eliberat, decizia fiind definitivă. Fostul lider PSD a ieșit din Penitenciarul Rahova joi și s-a dus direct acasă, în reședința lui din zona Domenii.

16 iul. 2021, 15:43
Naistul Voiculeţ i-a cântat lui Dragnea după eliberare. Imagini inedite cu artistul şi fostul lider PSD
Naistul Voiculeţ i-a cântat lui Dragnea după eliberare

Naistul Voiculeţ i-a cântat lui Dragnea. Fostul lider PSD i-a avut alături pe iubita lui Irina Tănase, dar și pe Codrin Ștefănescu și Carmen Dan, cu care a stat la povești până spre miezul nopții. Și avocata lui Dragnea, Flaviei Teodosiu, a fost alături de acesta în prima lui zi de libertate.

Citeşte şi: Poliţia a descins acasă la Liviu Dragnea, după un apel la 112. Ce se petrece la blocul fostului lider PSD

Naistul Voiculeţ i-a cântat lui Dragnea

O mare surpriză este naistul Nicolae Voiculeţ, care, în urmă cu puţin timp, a intrat în casa politicianului şi l-a îmbrăşiţat. Artistul avea cu el naiul, pentru că, cel mai probabil i-a cântat fostului lider PSD.

Cu puţin timp în urmă a intrat şi Codrin Ştefănescu, care a vorbit despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Cel mai probabil, luni va merge la un control, pentru că, aşa cum se ştie, Liviu Dragnea are probleme mari cu coloana.

Mai mult decât atât, a fost infectat şi cu coronavirus, în timp ce era încarcerat la penitenciarul Rahova, agravându-i starea de sănătate.

Au fost doi ani de chinuri și suferință. Cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu, când am plecat, România era o țară prosperă, cu venituri mari, o țară în care exista speranță, exista viitor.

Din păcate, astăzi este o dictatură feroce, e afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii” a spus Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare.

El a adăugat: ”Mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent, în ultimele luni, la instanță, să-mi recunoscut vinovăția, ceea ce n-am acceptat, pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic”, a dezvăluit Dragnea joi, la ieșirea din penitenciar.