Poliţia a descins acasă la Liviu Dragnea, după un apel la 112. Ce se petrece la blocul fostului lider PSD

Două echipaje de poliţie au ajuns, vineri după-amiază, la blocul lui Liviu Dragnea. Poliţia a răspuns la sesizare, a venit la faţa locului, i-a legitimat pe cei prezenţi şi a constatat că cele reclamate nu se verifică.

16 iul. 2021, 15:07
Poliţia a descins acasă la Liviu Dragnea, după un apel la 112. Ce se petrece la blocul fostului lider PSD

Poliţia a descins acasă la Liviu Dragnea. Potrivit primelor informaţii, un om care nu s-a legitimat a sunat la 112 pentru a anunţa că  presa perturba ordinea şi liniştea publică. Jurnaliştii au fost legitimaţi de către organele de ordine.

Poliţia a descins acasă la Liviu Dragnea, după un apel la 112. Ce se petrece la blocul fostului lider PSD

Iubita lui Liviu Dragne, Irina, a ieşit şi a dat asigurari că nu ea a chemat poliţia. Liviu Dragnea a petrecut prima noapte de libertate în reședința sa din zona Domenii, alături de iubita lui, Irina Tănase. După doi ani și două luni pe care i-a petrecut în închisoare, fostul șef PSD a fost eliberat, decizia fiind definitivă.

Liviu Dragnea a ieșit din Penitenciarul Rahova joi și s-a dus direct acasă, în reședința lui din zona Domenii. I-a avut alături pe iubita lui Irina Tănase, dar și pe Codrin Ștefănescu și Carmen Dan, cu care a stat la povești până spre miezul nopții. Și avocata lui Dragnea, Flaviei Teodosiu, a fost alături de acesta în prima lui zi de libertate.

„Momentul mult aşteptat!!! Doamne ajută!!! Liviu este acasă!! Fericire maximă!!!”, este mesajul Flaviei Teodosiu care însoţeşte poza de grup postată, joi pe o rețea socială.

Citeşte şi: Bătălie grea pentru Liviu Dragnea, după eliberarea din închisoare. Ce dosare grele îl aşteaptă pe fostul lider PSD!
„Au fost doi ani de chinuri și suferință. Cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu, când am plecat, România era o țară prosperă, cu venituri mari, o țară în care exista speranță, exista viitor. Din păcate, astăzi este o dictatură feroce, e afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii” a spus Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare. El a adăugat: ”Mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent, în ultimele luni, la instanță, să-mi recunoscut vinovăția, ceea ce n-am acceptat, pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic”, a dezvăluit Dragnea joi, la ieșirea din penitenciar.

Citeşte şi: Mai mulţi susţinători ai lui Dragnea s-au strâns în faţa Penitenciarului Rahova. Mesajele de susţinere pentru fostul lider PSD au inundat internetul: Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni!