Naomi Campbell, de nerecunoscut: Supermodelul a chelit, după ani întregi de purtat meşe FOTO

Naomi Campbell, una dintre cele mai cunoscute supermodele ale lumii, şi-a şocat fanii: ea a fost surprinsă pe un yacht, în Ibiza, cu chelie.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 13:50

Top-modelul avea părul strâns în coadă, cu o chelie deasupra frunţii, apărută, probabil, în urma perucilor şi extensiilor pentru păr folosite în toată cariera sa.

Deşi Naomi, în vârstă de 42 de ani, arată superb, toată atenţia s-a concentrat pe părul său. Aceasta nu este prima oară când părul său stârneşte îngrijorări. Experţii spun că ea ar suferi de un tip de alopecie cauzată de folosirea excesivă a extensiilor de păr.

Supermodelul britanic a folosit extensii ani întregi, întrucât ea are părul ondulat. Alopecia de tracţiune apare atunci când extensiile trag de părul natural, stricându-l, şi afectând linia părului, deasupra frunţii sau pe laterale, unde părul este mai fragil.

Părul poate creşte la loc în 3-12 luni, în cazurile moderate, însă, dacă se continuă purtatul extensiilor, părul nu va mai creşte niciodată şi singura opţiune este transplantul de păr.

Naomi Campbell nu este singura vedetă care suferă de alopecie: şi Britney Spears, Paris Hilton şi Victoria Beckham ar avea aceeaşi problemă, din cauza extensiilor.