Naomi Campbell, o nouă răfuială în public

Top-modelul Naomi Campbell, în vârstă de 42 de ani, ar fi avut un conflict fizic cu o rivală mai tânără, în timpul emisiunii TV "The Face", rolul de mediator revenindu-i gazdei show-ului, Nigel Marker, informează presa americană citată de contactmusic.com.

RomaniaTV.net
16 dec. 2012, 14:52
Naomi Campbell, o nouă răfuială în public

„Nigel este singurul care poate ţine în frâu pe toată lumea. Sunt trei modele, în trei etape diferite ale dezvoltării carierei lor şi care nu se suportă una pe cealaltă. Este vorba despre o emisiune-concurs şi niciuna dintre ele nu este obişnuită să piardă”, a declarat o sursă pentru New York Post, informează contactmusic.com.

Naomi şi Coco au pornit o ceartă aprigă în timpul emisiunii „The Face” la care participă aspirantele la titlul de „regină a podiumurilor prezentărilor de modă”, adică fotomodelul cel mai „versatil, educat şi cu o imagine îmbunătăţită”.

Din cele relatate de presa americană reiese că Naomi ar fi fost deranjată de comportamentul contracandidatei sale, care i-a reproşat că nu este punctuală.

„Discuţiile au pornit de la punctualitate. Coco este punctuală, iar Naomi nu, fapt care a deranjat-o pe Coco. Coco face parte din cultul religios Martorii lui Iehova şi crede în principii precum corectitudine, politeţe şi punctualitate. Ea nu consumă alcool şi este o persoană foarte corectă, aşa că între ele a izbucnit un real scandal”, a declarat o altă sursă pentru cotidianul american.

Din aceeaşi emisiune-concurs mai face parte şi modelul Karolina Kurkova, o altă veterană a podiumurilor de modă, care, deşi o cunoaşte pe Naomi de multă vreme şi ştie cum să evite conflictele cu aceasta, a preferat să se ţină departe de noul scandal.

„Karolina ştie cum să se descurce cu Naomi. O cunoaşte de multă vreme. Dar Coco ştie că Naomi nu o place şi că este o dură. Dacă nu o linguşeşti şi nu îi faci pe plac, devii duşmanul ei”, a mai spus aceeaşi sursă.

Referitor la acest conflict, Naomi Campbell, cunoscută pentru uşurinţa cu care intră în conflicte, a postat, vineri, pe contul ei de Twitter, mesajul „Nu am nevoie de un număr anume de prieteni, ci de prieteni de care să fiu sigură”.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top-modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming. Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul „Is This Love?” al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. Naomi Campbell a fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.